No teraz raczej tylko na slizganie można sie spotkać. W 2011 jezdziłem troche na drifty i nie było czym sie scigac, bo RS6 było wolne. Myśle ze w nowym sezonie pare spotów sie odbędzie, ale narazie chyba za wcześniej o jakieś daty.
Street Kings było wyjątkowe. Super atmosfera w świetnym towarzystwie. Miejsce bajka, każdy z każdym stawał, można było porozmawiać i poupalać :) Mam nadzieje ze w tym sezonie uda nam sie zorganizować podobny spot w tym samym miejscu jak sie dogadamy.
Plany mają od dawna...niby nie ma tam ćwiartki bo mieli coś budować i jakoś nic nie budują....a ja wole Modlin jak Bemowo np.
Trzeba by pogadać z jakimś urzędasem bo my ludzie motoryzacji i nocnej warszawy to mamy takie info gdzieś usłyszane gdzieś przeczytane...a tu trzeba mieć takie na 100%
Lotnisko,lotniskiem ale to było totalnie na uboczu i miejscówka marzenie na którą zajebiscie byłoby wrócić .
Zapytam kumpla z Nowego Dworu czy jest realny dojazd na to miejsce.
Problem polega na tym ze tam cała miejscowa jest zablokowana kupą ziemi i
Nie da sie przejechać, a nawet jak już można to miejsce do upalania jest usyfione tak ze napewno bez sprzątania sie nie obejdzie i nie ma jazdy bez tego. Myśle ze warto sie zastawione nad alternatywą długiej prostej na uboczu.