Maglownica
Maglownica
Koledzy, może ktoś się orientuje czy magiel od RS4 B5 spasuje do S4 B5??
ok, a z A4 będzie pasować do S4?? Strasznie ciężko z tymi maglami na rynku... Ewentualnie jest możliwość wsadzenia z A6? (jest dłuższa jakieś 3cm - może są np krótsze drążki od jakiejś innej wersji)?? Wziąłem magiel od kolegi z forum, mówi że z RS4 B5 wyciągniety a kuźwa nie pasuje. Jest właśnie dłuższy. Jego numer zaczyna się od 4B1 422 - dalej zdarta naklejka. Mój numer 8D1 422 071D (może ja miałem złą wsadzoną??)
Mozesz pakowac ze zwyklej A4 i ma pasowac. Na oko nie roznia sie niczym. S4 ma chyba taki jakby tlumik drgan ( cos jak amortyzator ) ale maja to chyba tez a4 v6 a ewentualnie mozna przelozyc pewnie z s4 ( ale bez tego tez wszystko gra ) .
Numerki w etce numerkami ale fizycznie pasuja A4/S4 . Rs4 moze miec inna (szersza ) bo ma alu zwrotnicea te sa troche inne ksztaltem.
Numerki w etce numerkami ale fizycznie pasuja A4/S4 . Rs4 moze miec inna (szersza ) bo ma alu zwrotnicea te sa troche inne ksztaltem.

Rozmawiałem z Sidem i mówił że z RS4 pasuje do S4 i A4.nosb pisze:Mozesz pakowac ze zwyklej A4 i ma pasowac. Na oko nie roznia sie niczym. S4 ma chyba taki jakby tlumik drgan ( cos jak amortyzator ) ale maja to chyba tez a4 v6 a ewentualnie mozna przelozyc pewnie z s4 ( ale bez tego tez wszystko gra ) .
albo 8D1 ...SID pisze:ma sie zaczynać na 8D0 xxxxxx i ma pasować
no właśnie też tak z ETKI wywnioskowałem, więc ta 4B1 ... jest od A6, bo też już gdzieś wyczytałem że od A6 jest dłuższa... kuźwa i teraz nie mam magla, a auto na podnośniku:/
Ostatnio zmieniony 2011-10-23, 13:44 przez edi_nt, łącznie zmieniany 1 raz.