Co radzicie włożyć, ori?
wal się na ryj,nic nie mówiłeś,a poza tym co miałem wsadzac stare,utyrane sondy żeby też po miesiącu wymieniać?sportmile pisze:Jestes duren i tyle..... mowilem Ci ze mam z 15 sond oryginalnych .
ale musiałeś ciąć, bo zdaje się nie ma z odpowiednimi wtyczkami?macyy pisze:boscha wsadź. U mnie jedną wymieniłem i działała bez problemu, a majątku nie kosztowała
bo po zamontowaniu wyrzucalem opakowania i pamiętam że grafika była identyczna ale litery przestawione. Zresztą to chyba nie pierwszy raz Tomka,na A4 klub sprzedał komuś alu wachacze które zardzewiałybuba pisze:A po czym wnioskujesz ze to nie NGK? Myślisz że tomek by ci wcisnął ściemę?
W takim razie to oryginały, bo był napis NTK, dzięki za rozjaśnienie.LCQ pisze:Sondy w NGK nazywają się NTK, kiedyś robili dobre, parę mscy temu kumpel kupił nową i była na wstępnie zjebana, oddał na gw, i do dzisiaj śmiga
Bez sensu, raz ,że nie mam w zwyczaju trzymać żadnych potwierdzeń zakupów, a jeżeli cudem by takowy się ostał, to co RS miałby stać czekając ,aż łaskawie rozpatrzą reklamacje...?buba pisze:wymień na gwarancji
Pisałem,że dowod zakupu wyjebany.buba pisze:A brałeś FV? Zadzwoń do Tomka to coś pomoże na pewno