Co radzicie włożyć, ori?
Sondy Lambda znowu padły :/
Sondy Lambda znowu padły :/
Po miesiącu wysrały się nowe sondy, zdaje się NGK, ale nie dam se ręki uciąć, czy nie była to ściema typu NKG
, kolega TOM 77 z innego forum wjebał mnie na taką mukę(paragon wyjebany) . Nawet nie zdążyły się zakurzyć jebane!
Co radzicie włożyć, ori?
Co radzicie włożyć, ori?
wal się na ryj,nic nie mówiłeś,a poza tym co miałem wsadzac stare,utyrane sondy żeby też po miesiącu wymieniać?sportmile pisze:Jestes duren i tyle..... mowilem Ci ze mam z 15 sond oryginalnych .
[ Dodano: 2011-08-30, 12:08 ]
ale musiałeś ciąć, bo zdaje się nie ma z odpowiednimi wtyczkami?macyy pisze:boscha wsadź. U mnie jedną wymieniłem i działała bez problemu, a majątku nie kosztowała
[ Dodano: 2011-08-30, 12:17 ]
bo po zamontowaniu wyrzucalem opakowania i pamiętam że grafika była identyczna ale litery przestawione. Zresztą to chyba nie pierwszy raz Tomka,na A4 klub sprzedał komuś alu wachacze które zardzewiałybuba pisze:A po czym wnioskujesz ze to nie NGK? Myślisz że tomek by ci wcisnął ściemę?
W takim razie to oryginały, bo był napis NTK, dzięki za rozjaśnienie.LCQ pisze:Sondy w NGK nazywają się NTK, kiedyś robili dobre, parę mscy temu kumpel kupił nową i była na wstępnie zjebana, oddał na gw, i do dzisiaj śmiga
[ Dodano: 2011-08-30, 16:57 ]
Bez sensu, raz ,że nie mam w zwyczaju trzymać żadnych potwierdzeń zakupów, a jeżeli cudem by takowy się ostał, to co RS miałby stać czekając ,aż łaskawie rozpatrzą reklamacje...?buba pisze:wymień na gwarancji
Padły mi dwie pierwsze za turbinami.
Adaś masz pewnie w super stanie po Jacku?
Podjade i założe te od Ciebie (jeżeli nadal aktualna propozycja), bo nie mam zamiaru 7 stów co miesiąc wypierdalać w błoto.
[ Dodano: 2011-08-30, 20:44 ]
Adaś masz pewnie w super stanie po Jacku?
Podjade i założe te od Ciebie (jeżeli nadal aktualna propozycja), bo nie mam zamiaru 7 stów co miesiąc wypierdalać w błoto.
[ Dodano: 2011-08-30, 20:44 ]
Pisałem,że dowod zakupu wyjebany.buba pisze:A brałeś FV? Zadzwoń do Tomka to coś pomoże na pewno