Hi, wczoraj troszke polatałerm po city. Byłem na kargo

łojejku ale spęd dawno nie widizalem tam tylu ludzi. Po jednym ze startów chyba na trójce czy czwórce cisne obrotomierz zatrzymuje sie na 5 tysiecach i ani drgnie. Odpuscilem gaz na dluższa chwile znowu but i oki poszlo jak trzeba. Taka sama sytuacja powtórzyła sie kilka razy. To sprawa nr1, teraz kolejna czesto podczas normalnej jazdy gdy delikatnie odpuszcze gaz i znowu wcisne czuc mocne szarpnięcie, dzieje sie tak w zakresie 2-2,5 tyś obr. Autko w zakresie 2 do 3 tys przyspiesza żwawo potem 3 do 4 wolniej i od 4 do konca idzie jak burza. Przed chwila podpiałem vaga i wyskoczyło; 17964 Charge Pressure Control: Negative deviation i jeszcze 17968 Mximum Engine Speed Exceeded. Poczytałem na Audi World, że może N75 kuleje, albo gdzieś niesczelność w dolocie,uszkodzone dv-ki(raczej odpada maja 2 tyg od zalozenia) Co o tym sądzicie? Jutro postaram sie zrobić logi to bedzie łatwiej. Zsypałem kilka rzeczy do jednego worka sam juz sie gubie, zasypiam Dobrejnocki
[ Dodano: 2011-05-30, 00:43 ]
Trójnik przepustnicy wymieniony ma nowy i auto zap... Stary zaprotestował rozerwało go na dł 3cm. N75 tez wymienione choć raczej nie potrzebnie.[/code]