moźe jest jakiś domowy sposób żeby  usunąć parę a nawet wodę z przedniej lampy zanim soczewka pierdyknie ? Czy tylko jechać do fachowca itp.
 moźe jest jakiś domowy sposób żeby  usunąć parę a nawet wodę z przedniej lampy zanim soczewka pierdyknie ? Czy tylko jechać do fachowca itp.S6 C5 parujące lampy
S6 C5 parujące lampy
Witam W sumie pierdoła ale mnie draźni  moźe jest jakiś domowy sposób żeby  usunąć parę a nawet wodę z przedniej lampy zanim soczewka pierdyknie ? Czy tylko jechać do fachowca itp.
 moźe jest jakiś domowy sposób żeby  usunąć parę a nawet wodę z przedniej lampy zanim soczewka pierdyknie ? Czy tylko jechać do fachowca itp.

moźe jest jakiś domowy sposób żeby  usunąć parę a nawet wodę z przedniej lampy zanim soczewka pierdyknie ? Czy tylko jechać do fachowca itp.Cinek S6

- pawelosinski83

dopiero jak wróciłem z długiej trasy na święta  zaczęła parować  normalnie woda jest w środku? .
  dopiero jak wróciłem z długiej trasy na święta  zaczęła parować  normalnie woda jest w środku? . czyli bez otwarcia lampy nie ma zadnej moźlowiści uporania się z tym
 czyli bez otwarcia lampy nie ma zadnej moźlowiści uporania się z tym   dziękuję za info
  dziękuję za info

tylko temperatury nie pomyl... jak u ojca rozklejaliśmy to jedną wrzucałem ja na 80* a drugą on, ale przez pomyłkę na 180
 tylko temperatury nie pomyl... jak u ojca rozklejaliśmy to jedną wrzucałem ja na 80* a drugą on, ale przez pomyłkę na 180