Schemat elektryczny audi s4 b6
-
Schemat elektryczny audi s4 b6
Witam, szukałem na forum lecz nie udało mi się znaleźć konkretnego tematu, więc pytanie: czy ktoś posiada ogólny schemat elektryczny do audi s4 b6? próbowałem szukać w google ale co obrazek to inne dziwne, niezrozumiałe przeze mnie treści, bardzo bym prosił o udostępnienie jeśli ktoś posiada taki schemat. Pozdrawiam
-
kurde, trudno mi powiedzieć bo za bardzo się nie znam. Chodzi o to że mam coś z elektryką w aucie: zamyka/otwiera mi się szyberdach czasami, pilot raz zamyka, raz nie, nawiew włącza mi się nagle na 8-9 kresek i co chwile któraś postojówka to się wyłącza to mruga. na komputerze jakiś czas temu ukazał się błąd coś z zalaniem wodą, fakt jak były te ulewy w Polsce to jezdziłem autem i w kilka kałuż głębszych wjechałem ale nie tak żeby mi się do samochodu wlewało.. w każdym razie jutro jadę do mechanika, który może się tym zająć, coś wspominał o jakims komputerze/module pod siedzeniem kierowcy, który mógł zostać zalany i dlatego chciałem jakiś schemat mu przedstawić, myślałem że to jedna czy kilka kartek, nie 500.. :) możesz się do tego jakoś odnieść?