Witam,chciałbym trochę podnieść moc w moim audi A6 2.7 i chciałem zapytac czy ktos robił swoje auto w tym warsztacie?Jestem z okolic Torunia,,moze polecacie jeszcze inny zaklad?Pisałem,dzwoniłem tez do r-performace z Warszawy ale ciężki kontakt dlugo czekałem na odpowiedz i znów czekam aż mi podpiszą a telefonicznie to już w ogóle brak słów.
Ja od ponad dwóch lat robię swój samochód u bolo-s4 z Przasnysza. Ostatnio oddałem mu swoje auto na podniesienie mocy i jestem w 100% zadowolony. Z Brodnicy masz do niego blisko. Co dokładnie chcesz robić?
Przede wszystkim chciałem odwiedzic hamownie żeby sprawdzić kondycję silnika a jak bedzie wszystko ok to wgrac nowy program żeby trochę podnieść moc i ogolnie żeby ktoś kto ma pojecie o tych silnikach żeby doradził jakie byłyby koszty dalszych modyfikacji juz bardziej mechanicznych
Jedź nie zastanawiaj się. Telefon odbiera, nie ma problemu z kontaktem. Na miejscu też spoko. Wszystko szczerze bez kłamstw. Da się to się robi konie nie da się to się nie robi, tylko od razu doradzi co i jak. Ja byłem i jestem zadowolony
Właśnie o ten kontakt też mi chodzi,żeby nie bylo ze nie mozna sie dodzwonić.Dzwonilem,wszytko mi wyjaśnił,najpierw sprawdzenie auta i wtedy ewentualne modyfikacje.
Najwazniejsze dla mnie to sprawdzenie kondycji silnika,dlatego myślę że warto podjechać na hamownie do osoby która zna się na tych silnikach,żeby podpowiedziała co ewentualnie trzeba poprawić,zmienić a dopiero pożniej myśleć o podniesieniu mocy.Jak będzie trzeba coś naprawić to na pewno się odezwę.
Widzę że są osoby ktore maja ogarnięty temat silnika 2.7 szkoda tylko że tak daleko,ale lepiej trochę dalej pojechać niż bliżej i się później zastanawiać dlaczego auto nie chodzi.