Dawaj lepiej twojego sedana na stół operacyjny bedzie petarda.... Zapomniałbym jakby ktoś szukał ładnej s4 b6 z pewnej ręki za niedługo będzie moja na sell oczywiście najpierw rolki i polatam trochę jeżeli wszystko bedzie ok moge sprzedać.. (Dlaczego dla rodziny.... a raczej mieszkanka..)grzopi pisze:właśnie słyszałem w domu że nie miały lekko :D już się zbierałem żeby Cie na mieście dorwać... ale widocznie mojej serii się wystraszyłeś i do domu już zawitałeś :DDDDD
Audi s4 b6 2.7 bit By Bombel
[ Dodano: 2016-06-07, 23:28 ]
Jestem zadowolony jest cicho żądnych niepokojących dźwięków już wylatały jakieś 3 zbiorniki Pb idzie jak wściekła do odciny... Chmurki również żadnej nie puszczają... Komp już nie wali
błędu ze stukowym. Licznik również zamyka a nawet wychodzi ponad skale na 6 biegu nie trzeba długo czekać i łapie odcine
Właśnie wróciliśmy z wieczornego upalania..... Jakby ktoś był chętny i miał blisko do nas zapraszam mamy troszke swoich miejscówek
[ Dodano: 2016-06-11, 23:30 ]
Ps. Grzopi już nie może się doczekać aż jego s4 b5 sedan dostanie trochę powietrza...
błędu ze stukowym. Licznik również zamyka a nawet wychodzi ponad skale na 6 biegu nie trzeba długo czekać i łapie odcine

Ps. Grzopi już nie może się doczekać aż jego s4 b5 sedan dostanie trochę powietrza...

Zwolnijcie bo zajedziecie maszynebombel9 pisze:Jestem zadowolony jest cicho żądnych niepokojących dźwięków już wylatały jakieś 3 zbiorniki Pb idzie jak wściekła do odciny... Chmurki również żadnej nie puszczają... Komp już nie wali
błędu ze stukowym. Licznik również zamyka a nawet wychodzi ponad skale na 6 biegu nie trzeba długo czekać i łapie odcineWłaśnie wróciliśmy z wieczornego upalania..... Jakby ktoś był chętny i miał blisko do nas zapraszam mamy troszke swoich miejscówek
![]()

No to temat do zamknięcia Audi dzisiaj szczęśliwie pojechała do Krakowa pod kościołem i pod salą nie obyło się bez walenia odciny
(oczywiście po drodze na sale śwadkowa chciała wyskakiwać oknem także pozytywnie) Nowy nabywca zadowolony mam nadzieje że złego słowa na mnie nie powie bo wszystko zrobione z głową i bez druciarstwa....Audi przed weselem dostała jeszcze pakiet korekty lakieru bo dawno nic przy nim nie było robione efekty poniżej

Tak jak pisałem wcześniej wracamy do gry nowy temat założe w swoim czasie a tymczasem pochwale się co w trawie piszczy...

Silnik przeglądniety głowice aps odprężony cała kompletna góra od rs ssący yrek doloty listwa paliwowa wtryski 630 bosch i reszta gratów które są standardem turbiny rs6 wysłane do peruna w przyszłym tygodniu pochwale się jak przyjdą priorytetem było nie robić z nich nie wiadomo czego koła kompresji kute większe o 1,5mm mają wstawać lepiej niż seria rs6. Plan jest taki żeby zrobić dobrze odpychające się s4 b7 Avant a co i ile bedzie okaże się....

Silnik przeglądniety głowice aps odprężony cała kompletna góra od rs ssący yrek doloty listwa paliwowa wtryski 630 bosch i reszta gratów które są standardem turbiny rs6 wysłane do peruna w przyszłym tygodniu pochwale się jak przyjdą priorytetem było nie robić z nich nie wiadomo czego koła kompresji kute większe o 1,5mm mają wstawać lepiej niż seria rs6. Plan jest taki żeby zrobić dobrze odpychające się s4 b7 Avant a co i ile bedzie okaże się....
-