Audi s4 b6 2.7 bit By Bombel

Moderatorzy: buba, Mod-Team

bombel9

Post autor: bombel9 »

[ Dodano: 2016-06-07, 23:28 ]
grzopi pisze:właśnie słyszałem w domu że nie miały lekko :D już się zbierałem żeby Cie na mieście dorwać... ale widocznie mojej serii się wystraszyłeś i do domu już zawitałeś :DDDDD
Dawaj lepiej twojego sedana na stół operacyjny bedzie petarda.... Zapomniałbym jakby ktoś szukał ładnej s4 b6 z pewnej ręki za niedługo będzie moja na sell oczywiście najpierw rolki i polatam trochę jeżeli wszystko bedzie ok moge sprzedać.. (Dlaczego dla rodziny.... a raczej mieszkanka..)
Awatar użytkownika
MaDmAx

Post autor: MaDmAx »

jak tam po zrobieniu turbin ?
bombel9

Jestem zadowolony jest cicho żądnych niepokojących dźwięków już wylatały jakieś 3 zbiorniki Pb idzie jak wściekła do odciny... Chmurki również żadnej nie puszczają... Komp już nie wali
błędu ze stukowym. Licznik również zamyka a nawet wychodzi ponad skale na 6 biegu nie trzeba długo czekać i łapie odcine :evil: Właśnie wróciliśmy z wieczornego upalania..... Jakby ktoś był chętny i miał blisko do nas zapraszam mamy troszke swoich miejscówek ;-)

[ Dodano: 2016-06-11, 23:30 ]
Ps. Grzopi już nie może się doczekać aż jego s4 b5 sedan dostanie trochę powietrza... :-P
Awatar użytkownika
grzopi

Post autor: grzopi »

No cos tam idzie .... :p nie no zapier..... a ja z tyłu jakbym polonezem gonił. Dobra działamy od nowego tygodnia ;)
Awatar użytkownika
MaDmAx

Post autor: MaDmAx »

chętnie tam do Was zawitam na jakieś pojeżdżawki ;-) bywam w okolicach
bombel9

Zapraszamy u nas ostatnio stara gwardia wraca do życia podchowali dzieciaki i zaczynają się bawić heheh
ARAS200

Post autor: ARAS200 »

bombel9 pisze:Jestem zadowolony jest cicho żądnych niepokojących dźwięków już wylatały jakieś 3 zbiorniki Pb idzie jak wściekła do odciny... Chmurki również żadnej nie puszczają... Komp już nie wali
błędu ze stukowym. Licznik również zamyka a nawet wychodzi ponad skale na 6 biegu nie trzeba długo czekać i łapie odcine :evil: Właśnie wróciliśmy z wieczornego upalania..... Jakby ktoś był chętny i miał blisko do nas zapraszam mamy troszke swoich miejscówek ;-)

[ Dodano: 2016-06-11, 23:30 ]
Ps. Grzopi już nie może się doczekać aż jego s4 b5 sedan dostanie trochę powietrza... :-P
Zwolnijcie bo zajedziecie maszyne :shock: :shock: :shock:
bombel9

No to temat do zamknięcia Audi dzisiaj szczęśliwie pojechała do Krakowa pod kościołem i pod salą nie obyło się bez walenia odciny :-P (oczywiście po drodze na sale śwadkowa chciała wyskakiwać oknem także pozytywnie) Nowy nabywca zadowolony mam nadzieje że złego słowa na mnie nie powie bo wszystko zrobione z głową i bez druciarstwa....Audi przed weselem dostała jeszcze pakiet korekty lakieru bo dawno nic przy nim nie było robione efekty poniżej
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
grzopi

Piękna była, szła wściekle, poszła ... trudno :-( ..... ale będzie lepiej ... juz niedługo 8-) ciiiii...
bombel9

No i się wygadałeś :-P Małe Spy Foto następczyni silnik chyba wiecie ;-) Byłbym chyba chory jakbym nie kupił czegoś do grzebania pozdrawiam panowie :-D Dajcie mi chwile poskładam Grzopiego sedana i będzie kolejny projekt....
Obrazek
HoLeK

Post autor: HoLeK »

Jeśli bedzie tam 2.7 to marzenie :D jak zestroje fure to podskocze do Was na spota :)
bombel9

Tak jak pisałem wcześniej wracamy do gry nowy temat założe w swoim czasie a tymczasem pochwale się co w trawie piszczy...
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Silnik przeglądniety głowice aps odprężony cała kompletna góra od rs ssący yrek doloty listwa paliwowa wtryski 630 bosch i reszta gratów które są standardem turbiny rs6 wysłane do peruna w przyszłym tygodniu pochwale się jak przyjdą priorytetem było nie robić z nich nie wiadomo czego koła kompresji kute większe o 1,5mm mają wstawać lepiej niż seria rs6. Plan jest taki żeby zrobić dobrze odpychające się s4 b7 Avant a co i ile bedzie okaże się....
Awatar użytkownika
grzopi

Grzegorz qrw... na ci Ci to ?? Sprzedaj mi :-P zadbam o te fanty 8-)
Powodzenia ;-)
bombel9

Dzisiaj dotarły śmigła zobaczymy co to warte... i jak wstaje... :evil:
Obrazek
DobrzanskiS4B5

Post autor: DobrzanskiS4B5 »

Całkiem fajne te pieruny!! :mrgreen:
[ D O B R Z A Ń S K I ]
Zablokowany