ja bym prosił jedynie o wykazanie się chociaż śladowymi oznakami posiadania intelektu
BMW M3 E92 (onboard) vs. Motorcycles street race in Warsaw..
A wlascicielom m3 i gtr wspolczuje co musza teraz przezywac jak policja ich zatrzyma
http://oi57.tinypic.com/11ryvqu.jpg
http://oi57.tinypic.com/11ryvqu.jpg
-
peacenotwar
A ja proponuję odstawić docinki ad persona odstawić na bok
Wyjaśnię, że mówię o czysto prawnym spojrzeniu, którego we wszystkich przekazach medialnych, odnośnie sprawy sławnego rajdu, brakuje i brakowało również w przypadku zatrzymania do dmuchania.
Moje zdanie osobiste jest inne i nie popieram takiego zachowania.
Wyjaśnię, że mówię o czysto prawnym spojrzeniu, którego we wszystkich przekazach medialnych, odnośnie sprawy sławnego rajdu, brakuje i brakowało również w przypadku zatrzymania do dmuchania.
Moje zdanie osobiste jest inne i nie popieram takiego zachowania.
przyjęliśmy ten jakże ważny i wiele wnoszący do tematu punkt widzenie do wiadomościMoje zdanie osobiste jest inne i nie popieram takiego zachowania.
w imieniu swoim i kolegów bardzo dziękuje
ad hoc
Proponował bym zainteresować się czy aby na pewno pozostali pasażerowie opla - ze szczególnym uwzględnieniem kamerzysty - mieli zapięte pasy.
Uważam za wielce wątpliwe aby zdążył on to zrobić gdyż żadne wykonywane przez niego przyruchy na to nie wskazują - nagranie przez niego wykonane może stanowić materiał dowodowy.
Myślę również że trzymanie przez policjanta kierownicy jedną ręką - szczególnie podczas pokonywanie łuków stanowi rażące naruszenie zasad techniki jazdy.
Moim zdaniem naraził on siebie jak również pasażerów na niebezpieczeństwo z czego z pewnością zostanie rozliczony w trybie dyscyplinarnym przez bezpośredniego przełożonego...
no i co z tego....? uwaga to było pytanie retoryczne
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
że czego naruszenie? :D lewym jajem se może nawet trzymać i lewą ręką biegi zmieniać :P będzie przynajmniej ciekawiebracus pisze: Myślę również że trzymanie przez policjanta kierownicy jedną ręką - szczególnie podczas pokonywanie łuków stanowi rażące naruszenie zasad techniki jazdy.
tydzień sprawa się wyciszy, a potem przyjdą naśladowcy i ci będą najgorsi
Proponuje aby wszyscy debile wyjechali na ulice i pozabijali naszych znajomy i bliskich... oczywiscie policja powinna zostac w komisariatach... zobaczymy potem co bedziecie pisali ... ze gdzie byla policja??? K..wa nie da rady tego czytac... Facet jest idiota i powinni go ukarac ... takich jak on i podobnych... gdyby mnie zlapali na czyms takim to nawet bym nie pisnal... powinni kurw... na tydzien wycofac policje z kraju to ci co ja krytykuja srali by po gaciach i prosili o powrot... wiekszosc widzi tylko czubek swojego nosa a przydalo by sie rozejrzec w okolo...
bo i generalnie cała sprawa ma charakter egzystencjalny :)luk448 pisze:Jakos biblijnie sie zrobilo
swoją drogą ja myślę że takich jest więcej tylko nie wrzucają nagrań do sieci
a za mną dziś bmka jechała S2 007
jak zobaczyłem w lusterku S2....to tak mi się chciało śmiać
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Jak na północy zrobić, kara uzależniona od wysokości dochodów. A samochody na firme i leasingowe w wyjątkowych sytuacjach konfiskata na rzecz państwa i licytacja. Gównażeria szybko by się skończyła. Motocyklistom tak samo napierać kary takie żeby się posrali ze szczęścia, są kamery, monitoringi itp itd nie trzeba wcale się ganiać po ulicach wystarczy żeby ludzie swoją robotę rzetelnie wykonywali a nie kebab, krzaki i na rogatkach ustawki gdzie domu już żadnego ale zabudowany jeszcze trwa...
Jeszcze taki żeluś wyskakuje z tekstem czy sobie może zdjęcie zrobić z policją bo chce 1:0 napisać... no kurrrr policjant to już za te prawko co się tak późno znalazło gdzie na początku twierdził że nie ma ani swoich ani wozu... dołek 24h z menelnią i by się odechciało, po samochód laweta i do wyjaśnienia. Dupsko pęknie to i gadka zmięknie.
Jeszcze taki żeluś wyskakuje z tekstem czy sobie może zdjęcie zrobić z policją bo chce 1:0 napisać... no kurrrr policjant to już za te prawko co się tak późno znalazło gdzie na początku twierdził że nie ma ani swoich ani wozu... dołek 24h z menelnią i by się odechciało, po samochód laweta i do wyjaśnienia. Dupsko pęknie to i gadka zmięknie.
-
peacenotwar
O nienienie, drogi kolego! Zdanie że mamy się cieszyć tym co mamy nie przejdzie. Jest to bardzo niezdrowe podejście.Papol pisze:Proponuje aby wszyscy debile wyjechali na ulice i pozabijali naszych znajomy i bliskich... oczywiscie policja powinna zostac w komisariatach... zobaczymy potem co bedziecie pisali ... ze gdzie byla policja??? K..wa nie da rady tego czytac... Facet jest idiota i powinni go ukarac ... takich jak on i podobnych... gdyby mnie zlapali na czyms takim to nawet bym nie pisnal... powinni kurw... na tydzien wycofac policje z kraju to ci co ja krytykuja srali by po gaciach i prosili o powrot... wiekszosc widzi tylko czubek swojego nosa a przydalo by sie rozejrzec w okolo...
Problem jest taki, że w polszy policja nie cieszy się autorytetem i wcale nie pracuje na niego. Przykładem są teraz akcje łapania gt-rów i em-trójek i trzepania ich przez parę godzin. No po prostu śmiech na sali
Ostatnio zmieniony 2014-06-11, 11:58 przez peacenotwar, łącznie zmieniany 1 raz.
A ty co obronca uciesnionych??? Wole zeby policjant nie zapinal pasa niz zeby taki gogus latal po ulicach i stwarzal sytuacje w ktorych ktos moze ucierpiec... Ciekawe co bys pisal jak bys byl poszkodowany przez takiego??? Ze go rozumiesz??? i wybaczasz??? czy moze najpierw zapytal policjanta po poscigu czy mial pasy zapiete... Kurw...peacenotwar pisze:O nienienie, drogi kolego! Zdanie że mamy się cieszyć tym co mamy nie przejdzie. Jest to bardzo niezdrowe podejście.Papol pisze:Proponuje aby wszyscy debile wyjechali na ulice i pozabijali naszych znajomy i bliskich... oczywiscie policja powinna zostac w komisariatach... zobaczymy potem co bedziecie pisali ... ze gdzie byla policja??? K..wa nie da rady tego czytac... Facet jest idiota i powinni go ukarac ... takich jak on i podobnych... gdyby mnie zlapali na czyms takim to nawet bym nie pisnal... powinni kurw... na tydzien wycofac policje z kraju to ci co ja krytykuja srali by po gaciach i prosili o powrot... wiekszosc widzi tylko czubek swojego nosa a przydalo by sie rozejrzec w okolo...
Zreszta... niestety ale winne jest prawo w tym kraju a nie osoby prawne (policjanci) bo oni napewno chcieli by to ogarnac ale burdel czyt. POLSKA jest tak zorganizowana ze dla przestepcow to raj... dlatego ja sie wypisalem z tego panstwa..
Ostatnio zmieniony 2014-06-11, 12:02 przez Papol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
peacenotwar