ja bym prosił jedynie o wykazanie się chociaż śladowymi oznakami posiadania intelektu

przyjęliśmy ten jakże ważny i wiele wnoszący do tematu punkt widzenie do wiadomościMoje zdanie osobiste jest inne i nie popieram takiego zachowania.

że czego naruszenie? :D lewym jajem se może nawet trzymać i lewą ręką biegi zmieniać :P będzie przynajmniej ciekawiebracus pisze: Myślę również że trzymanie przez policjanta kierownicy jedną ręką - szczególnie podczas pokonywanie łuków stanowi rażące naruszenie zasad techniki jazdy.
bo i generalnie cała sprawa ma charakter egzystencjalny :)luk448 pisze:Jakos biblijnie sie zrobilo

tylko że jakaś granatowa
 tylko że jakaś granatowa 
O nienienie, drogi kolego! Zdanie że mamy się cieszyć tym co mamy nie przejdzie. Jest to bardzo niezdrowe podejście.Papol pisze:Proponuje aby wszyscy debile wyjechali na ulice i pozabijali naszych znajomy i bliskich... oczywiscie policja powinna zostac w komisariatach... zobaczymy potem co bedziecie pisali ... ze gdzie byla policja??? K..wa nie da rady tego czytac... Facet jest idiota i powinni go ukarac ... takich jak on i podobnych... gdyby mnie zlapali na czyms takim to nawet bym nie pisnal... powinni kurw... na tydzien wycofac policje z kraju to ci co ja krytykuja srali by po gaciach i prosili o powrot... wiekszosc widzi tylko czubek swojego nosa a przydalo by sie rozejrzec w okolo...

A ty co obronca uciesnionych??? Wole zeby policjant nie zapinal pasa niz zeby taki gogus latal po ulicach i stwarzal sytuacje w ktorych ktos moze ucierpiec... Ciekawe co bys pisal jak bys byl poszkodowany przez takiego??? Ze go rozumiesz??? i wybaczasz??? czy moze najpierw zapytal policjanta po poscigu czy mial pasy zapiete... Kurw...peacenotwar pisze:O nienienie, drogi kolego! Zdanie że mamy się cieszyć tym co mamy nie przejdzie. Jest to bardzo niezdrowe podejście.Papol pisze:Proponuje aby wszyscy debile wyjechali na ulice i pozabijali naszych znajomy i bliskich... oczywiscie policja powinna zostac w komisariatach... zobaczymy potem co bedziecie pisali ... ze gdzie byla policja??? K..wa nie da rady tego czytac... Facet jest idiota i powinni go ukarac ... takich jak on i podobnych... gdyby mnie zlapali na czyms takim to nawet bym nie pisnal... powinni kurw... na tydzien wycofac policje z kraju to ci co ja krytykuja srali by po gaciach i prosili o powrot... wiekszosc widzi tylko czubek swojego nosa a przydalo by sie rozejrzec w okolo...