Reklamacja to troche potrwa i szkoda być tyle czasu bez auta...może powróć do tych z RS6 albo przerób u nas PL te z RS6, Polacy też potrafią albo wogóle załóż większe
Autko całe i zdrowe wróciło.Zrobilismy 1300km i to nie wolno. Niestety zabrakło rabarbarów a kompresor na 12volt nie daje rady.Szkoda. Czekamy na katalizator i konczymy twoje autko .No i te nieszczesne turbo trzeba wyjac z Andrzeja autka.
szkoda że inni myślą, że Wam nie pomagam, mam nadzieje, że większa część jest innego zdania,
staram się dawać info za free a nie jak inni brać za to kase.
Najbardziej ucierpiało moje auto, moją pasje S4 ciągne dalej...
Nie przejmuj sie nic :) 95% osob chcialo by miec twoje S4 i kase na nie a ze 85 % z nich na to nie stac to zawsze sie to moze przejawic w taki sposob :)
Sid a kto bierze kase za info? info to jest w sieci! bo skad niby ty je masz? przestan juz sie nad soba uzalac! Święta są, idz chlopie wypij z litr wodki to ochloniesz :)
kosiniak pisze:Sid a kto bierze kase za info? info to jest w sieci! bo skad niby ty je masz? przestan juz sie nad soba uzalac! Święta są, idz chlopie wypij z litr wodki to ochloniesz :)