A4/S4 B6 2.7 BiT quattro S-line 486PS 590NM
Chyba zdajesz sobie sprawe, ze wlasnie zaprzeczyles sam sobie? :PFlyer pisze:to bedzie seryjny silnik z softem, wydechem i coolerem
Tak wiem, tutaj soft, wydech i cooler to wciaz seria... moze kiedys sie naucze!
Ja trzymam kciuki za projekt - trzeba byc szalencem, zeby zdecydowac sie na scos takeigo.
Ale pamietajcie, ze tylko "szaleniec, wariat jest cos wart" :)
Dla mnie żaden szaleniec - myslę że jest to bardzo trafiony pomysł. Piękna buda B6 w S-Line i dotego jeden z lepszych silników Audi 2.7 T - piękne połączenie.
Jedyne co mogło by być lepsze to chyba totalna rzeżba i wsadzenie V10 z S6, bo reszta silników - to lipa...
V8 - pięknie brzmi, dużo pali, średnio jeżdzi, 2.0 TFSI - 4 gary, zero brzmienia - na tą budę nawet po modach srednio widzę - no i co tu wsadzić....?
Dobry wybór!
Jedyne co mogło by być lepsze to chyba totalna rzeżba i wsadzenie V10 z S6, bo reszta silników - to lipa...
V8 - pięknie brzmi, dużo pali, średnio jeżdzi, 2.0 TFSI - 4 gary, zero brzmienia - na tą budę nawet po modach srednio widzę - no i co tu wsadzić....?
Dobry wybór!
...bo to seriaajax pisze:Chyba zdajesz sobie sprawe, ze wlasnie zaprzeczyles sam sobie? :PFlyer pisze:to bedzie seryjny silnik z softem, wydechem i coolerem
Tak wiem, tutaj soft, wydech i cooler to wciaz seria... moze kiedys sie naucze!
Myslalem tez o 2.0T - ale nie lubie kosiarek i koszty eksploatacji wcale nie sa duzo nizsze, nie mowiac o koszcie zrobienia 350-400PS w tym silniku... Kiedys chcialem 3.0TDI, ale sie wyleczylem.
Szaleniec? Schlebiacie mi
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Nosb Ci połowe rzeczy wymieni he he
ale temat ogarnie bo sam u siebie wsio robił i słowny gość.
Dawaj duzo foto bo ciekawy projekt.
przyznam sie Tobie że nie wierzyłem ze dojdziesz do tego etapu, ale teraz juz kupione wiec zaklepane.
Już widze te miny na forum kiedy napiszesz .... w moim A4 B6 2,7 bi ....
ale temat ogarnie bo sam u siebie wsio robił i słowny gość.
Dawaj duzo foto bo ciekawy projekt.
przyznam sie Tobie że nie wierzyłem ze dojdziesz do tego etapu, ale teraz juz kupione wiec zaklepane.
Już widze te miny na forum kiedy napiszesz .... w moim A4 B6 2,7 bi ....
Jakby ktos potrzebowal jakichs czesci do S4, cos z wnetrza, to smialo pisac.
Poki co jest prawie wszystko do wziecia.
Foty: http://picasaweb.google.pl/mr.duszczyk/TMP
Poki co jest prawie wszystko do wziecia.
Foty: http://picasaweb.google.pl/mr.duszczyk/TMP