mg motorsport wydechy siemianowice śl

Moderatorzy: buba, Mod-Team

bartek75

Post autor: bartek75 »

tego samego jestem zdania. reszta "polaczkowych opinii" w stylu stać mnie czy nie- pierdolę :mrgreen:
Awatar użytkownika
icemanvette

Post autor: icemanvette »

MG jak najbardziej polecam robiłem tam 3 wydechy i nie mam zastrzeżeń. W porównaniu do "markowych" wydechów cena o wiele niższa a jakość pierwsza klasa.
Nie piałbym za bardzo nad Akrapovicem. W Z06 mam Akrapa i nierdzewka pozostawia sporo do życzenia. ;-)
HRT
bartek75

O akro miałem mega zdanie z plastiku. W bratysławie ostatnio miałem do czynienia z produktami tej marki i.... Ogólnie przerost formy nad treścią. BTW dziś otrzymałem rozbudowaną ofertę od MG- od basic do profi. I to w bardzo dobrych pieniądzach. Podjadę do nich i zobaczę jak wyglądają ich produkty; a internet mówi że większość właścicieli grubych wózków nie stać na "markowe" wydechy bo ciekawe auta jakoś tam zawitały na układy :mrgreen:
Awatar użytkownika
icemanvette

Post autor: icemanvette »

bartek75 pisze:a internet mówi że większość właścicieli grubych wózków nie stać na "markowe" wydechy bo ciekawe auta jakoś tam zawitały na układy :mrgreen:
Bo wydawanie np. 30kzł za Akrapovica + 10 do fejmu :-) mija się z celem skoro za 10kzł możesz mieć porządny wydech jakościowo lepszy bo nie robiony masowo. ;-)
Każdy liczy kasę. :mrgreen:
HRT
rwtnt

Post autor: rwtnt »

Jakie to ma znaczenie czy 10 czy 30 za pospawanie kilku rurek ;) jedno i drugie z kosmosu
bartek75

icemanvette pisze:
bartek75 pisze:a internet mówi że większość właścicieli grubych wózków nie stać na "markowe" wydechy bo ciekawe auta jakoś tam zawitały na układy :mrgreen:
Bo wydawanie np. 30kzł za Akrapovica + 10 do fejmu :-) mija się z celem skoro za 10kzł możesz mieć porządny wydech jakościowo lepszy bo nie robiony masowo. ;-)
Każdy liczy kasę. :mrgreen:
Nie każdy tu liczy kasę 😂. Polecam lekturę tego topicu 👍
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Mysle ze tyrkal duzo wyjasnil w kwestii kosztow samych materialow wiec nie dziwcie sie ze jest taka roznica w cenie
Awatar użytkownika
Rafal84

Post autor: Rafal84 »

bartek75 pisze:Nie każdy tu liczy kasę 😂. Polecam lekturę tego topicu 👍
każdy liczy, a przynajmniej większość, tylko nie każdy ma takie same priorytety... ;-)
Surveyor

Post autor: Surveyor »

Bartek spróbuj pogadać ze SPORTIGiem. Ja robiłem u niego ok. 5-6 lat temu same końcowe, było i jest do tej pory super. Paweł jest naprawdę solidny, nie zajmuje się tylko wydechami ale chętnie się uczy i dopasowuje do klientów. Robił m.in. kolektory do 2,7bit i chyba są OK (może ktoś z forum na tym lata). Nie reklamuje się i nie udziela na forach, bo nie ma czasu (robi wieczorami) ale zawsze jest polerka na pełen połysk, poprawki do momentu aż wszystko będzie perfekcyjnie. Minus to czas wykonania i obowiązkowe podstawienie fury na ładnych kilka dni. Jak będę robił w S8, to też go wezmę pod uwagę. Pogadać zawsze możesz, to nic nie kosztuje.

PS No i jak już będziesz czekał na furę w Stolicy, to urządzimy kilkudniowe party :mrgreen:

Dodam jeszcze, że właśnie obejrzałem stronę kolegi tyrkala - schludna, konkretna - pełen szacun. Jego wypowiedzi też świadczą o grubej znajomości tematu. Myślę, że obowiązkowo powinieneś z nim również pogadać :-)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Ja mam tlumiki od Grzeska i bardzo dobra robota.

Zanim kupilem to wyslalem do niego dokladnie 160 maili dogadujac co i jak :D
Awatar użytkownika
tyrkal

Post autor: tyrkal »

buba pisze:Ja mam tlumiki od Grzeska i bardzo dobra robota.

Potwierdzam :)

Troche tlumików poszło na tym forum i z tego co wiem dobrze sie sprawują;
dzwonił bardzo miły Pan dziś do mnie w sprawie wydechu do GTRa ale był z Lublina, wiec pewnie nie winowajca zamieszania :)
I dzieki Surveyor za miłe słowa, właśnie dla nich warto sie starać :)
bartek75

Rafal84 pisze:
bartek75 pisze:Nie każdy tu liczy kasę 😂. Polecam lekturę tego topicu 👍
każdy liczy, a przynajmniej większość, tylko nie każdy ma takie same priorytety... ;-)
chuja masz pojęcia o moich priorytetach

[ Dodano: 2016-01-13, 20:35 ]
tyrkal pisze:
buba pisze:Ja mam tlumiki od Grzeska i bardzo dobra robota.

Potwierdzam :)

Troche tlumików poszło na tym forum i z tego co wiem dobrze sie sprawują;
dzwonił bardzo miły Pan dziś do mnie w sprawie wydechu do GTRa ale był z Lublina, wiec pewnie nie winowajca zamieszania :)
I dzieki Surveyor za miłe słowa, właśnie dla nich warto sie starać :)
winowajcą jestem JA hahah zwykły blokers :-D

[ Dodano: 2016-01-13, 21:03 ]
Surveyor pisze:Bartek spróbuj pogadać ze SPORTIGiem. Ja robiłem u niego ok. 5-6 lat temu same końcowe, było i jest do tej pory super. Paweł jest naprawdę solidny, nie zajmuje się tylko wydechami ale chętnie się uczy i dopasowuje do klientów. Robił m.in. kolektory do 2,7bit i chyba są OK (może ktoś z forum na tym lata). Nie reklamuje się i nie udziela na forach, bo nie ma czasu (robi wieczorami) ale zawsze jest polerka na pełen połysk, poprawki do momentu aż wszystko będzie perfekcyjnie. Minus to czas wykonania i obowiązkowe podstawienie fury na ładnych kilka dni. Jak będę robił w S8, to też go wezmę pod uwagę. Pogadać zawsze możesz, to nic nie kosztuje.

PS No i jak już będziesz czekał na furę w Stolicy, to urządzimy kilkudniowe party :mrgreen:

Dodam jeszcze, że właśnie obejrzałem stronę kolegi tyrkala - schludna, konkretna - pełen szacun. Jego wypowiedzi też świadczą o grubej znajomości tematu. Myślę, że obowiązkowo powinieneś z nim również pogadać :-)
to na telefonie omówimy
Awatar użytkownika
Rafal84

Post autor: Rafal84 »

mowilem o swoich...
dbojar
Kontakt:

Post autor: dbojar »

A jeśli można wiedzieć jakiego rzędu są kwoty za zrobienie wydechu w MG do GTRa?
Tak swoją drogą do GTRa wszystko kosztuje w ch**.
Jeśli moralna granica dla ceny wydechu się podniesie to szczerze polecam wydech Tommy Kaira, na żywo zajebisty i w środku łba nie urywa ;-)
bartek75

Rafal84 pisze:mowilem o swoich...
Jeśli taka sprawa to przepraszam

[ Dodano: 2016-01-14, 14:50 ]
dbojar pisze:A jeśli można wiedzieć jakiego rzędu są kwoty za zrobienie wydechu w MG do GTRa?
Tak swoją drogą do GTRa wszystko kosztuje w ch**.
Jeśli moralna granica dla ceny wydechu się podniesie to szczerze polecam wydech Tommy Kaira, na żywo zajebisty i w środku łba nie urywa ;-)
Full opcja poniżej 10k. W opcji są przykładowo gadgety typu końcówki z tytanu lub powlekanej ceramiki w kolorze czarnym. Co do cen w temacie GTR to tylko sam samochód jest wart tych pieniędzy. Te dodatki to marketing jadący na wózku o nazwie "legenda". Karboniki, świecące emblematy za miliony itp. No ale cóż. Kto jeździ RS też musi go stać na quattro GmbH nalepki na teilach ;-)
ODPOWIEDZ