Tez tak chce :) najsghost pisze:trochę się popieściło i tak wyszło Obrazekkurpiu pisze:Dzisiaj kolejne podejscie do hamowni i mamy nowy wynik 444KM i 575NM :D Oczywiscie na LPG
B6 2.7
-
Arek_HB
- Tytuł użytkownika: Arek_HB
bedziesz LPG wsadzal do RSa?Kornetto pisze:Tez tak chce :) najsghost pisze:trochę się popieściło i tak wyszło Obrazekkurpiu pisze:Dzisiaj kolejne podejscie do hamowni i mamy nowy wynik 444KM i 575NM :D Oczywiscie na LPG
A co to takiego ? Można założyć lpg w miarę bezinwazyjnie tak aby w oczy nie raziło
Mój silnik na benie 95 generuje ok 410km na LPG 444 pewnie coś nie tak z tym gazem no nie ? Jak właściciel chce jeździć autem i cieszyć się jego osiągami na co dzień to nic nie stoi na przeszkodzie 
WWW.PIMPMYBIKE.COM.PL
DIAGNOSTYKA , CHIP-TUNING , HAMOWNIA 4x4 , Serwis DPF/FAP , EGR , AdBlue SCR
Eee! Nie dziaduj!!!!Kornetto pisze:Tez tak chce :) najsghost pisze:trochę się popieściło i tak wyszło Obrazekkurpiu pisze:Dzisiaj kolejne podejscie do hamowni i mamy nowy wynik 444KM i 575NM :D Oczywiscie na LPG
Telo za przeproszeniem pier#$%^&*sz !
Jak się wyciąga auto raz w miesiącu na przejażdżkę to na co komu lpg?! W życiu bym nie założył! Ale moja średnia to 300 km/2 dni minimum. Biorąc pod uwage ,że co drugi dzień zostaje 125 zł w kieszeni... W skali roku koszty PB to 40tys 750 zł a na LPG połowa tego
Nie lepiej wrzucić 20 kpln w auto jak zostawić w Orlenie ?
Flyer -> nie ma diesla który spełnił by moje wymagania i dał by mi to co 2.7
A koszty paliwa mam jak w dieslu 1.9 dziekuje
WWW.PIMPMYBIKE.COM.PL
Telo no co :p mocy mało?Telo pisze:Eee! Nie dziaduj!!!!Kornetto pisze:Tez tak chce :) najsghost pisze:trochę się popieściło i tak wyszło Obrazekkurpiu pisze:Dzisiaj kolejne podejscie do hamowni i mamy nowy wynik 444KM i 575NM :D Oczywiscie na LPG
Taki jest plan zeby sie furka cieszyć...moze przyjdzie taki dzien:p