No proszę Cię nawet teraz żrę ciastka kokosowe z tym stafem i cenzura morda mi się śmieje na maksa,ale to chyba od JW Blue Label którego już ostatnie luki nam zostały
[ Dodano: 2012-02-01, 22:00 ]
cenzura sorry za tego jaśka bo zabrzmiało to beznadziejnie, najebany jestem a braciak donosi takie trunki, to nie moja wina
kur.. mówi się takie życie :D, ja to pierdole nie pije dzisiaj chodź mi chyba mózg zamarznie od tej temperatury w Rzeszowie :D
P.S. ciastka działają o wiele dłużej niż sądzisz heh, jak to mówią ludziska po przyjeździe do domu: "czuje się jak Amsterdamie przez kolejne dwa tygodnie"
pare dni temu narty, wczoraj Amsterdam... cos mi tu wali... pewnie siedzi w Piastowie w kawalerce obrosniety w bebzun, a zamiast jacka popija absolwenta
Już w domku, rano wróciłem z tego ujaranego miasta i fakt jeździłem dziś RSinom:)
Ale koks był na maksa spóźniłem się na samolot, a ze miałem mały bagaż i nie musiałem go nadawać to mnie wpuścili ,a dwójka znajomych została hyhy. cenzura biegiem przez całe lotnisko, dawno tyle nie biegałem