Spot S/Rs PL 2015...

Moderatorzy: buba, Mod-Team

bracus
Post autor: bracus »

Jachyr pisze:Po za tym spot mamy raz w roku...
odezwał się ten w euro zarabia :-P i ma w dodatku rzut beretem na spota :)
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
gowor86

Post autor: gowor86 »

To raczej nie problem ceny za spota lecz kosztów dojazdu na niego.
Jachyr pewnie więcej na paliwo wydał niż na impreze?
Surveyor

Post autor: Surveyor »

gowor86 pisze:To raczej nie problem ceny za spota lecz kosztów dojazdu na niego.
Większość naszych aut pali sporo i koszty podróży są odczuwalne.

Pamiętaj Gowor, że pierwszej nocy spałem bite 3 godz. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Immo

Post autor: Immo »

Ja też chciałem wszystkim podziękować za świetną zabawę i klimat, a w szczególności wielkie ukłony dla organizatorów :-)
Wiem na pewno, że widzimy się następnym razem, nieważne kiedy i nieważne gdzie :-D
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

gowor86 pisze:To raczej nie problem ceny za spota lecz kosztów dojazdu na niego.
Garow86 tak jak piszesz koszty dojazdu w 1 strone byly takie jak za caly weekend... Ale jak pisalem raz do roku to nie problem.

Bracus tak zarabia ale i wydaje w Euro.. :-)
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
Immo

Post autor: Immo »

Może to zaczyna się SKS, ale wolę jednak taką formę spota, niż spartańskie warunki za mniejsze $.
Wiadomo że i tak najważniejsze jest towarzystwo, ale z wiekiem dupa robi się nieco wygodna :lol:
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Nie no pisac o kosztach... BUBA opierdol audi i kup diesla... bedzie taniej dojechac na zlot audi a4. Proponowalem ze dam wam pokoik za free... juz czekam na nastepny spot..
bartek75

Post autor: bartek75 »

jak przeszkadzają ceny to możemy w przyszłym roku spać w autach/ pod namiotami, srać do jednej toyki, myć się w jeziorze i wpierdalać turystyczną z giętą i bułą...
Grondzi

Post autor: Grondzi »

Prawda jest taka ze nawet jak koszty by byly mniejsze to i tak przyjada Ci ktorzy chca przyjechac naprawde,w tym roku deklarowalo sie multum ludzi a jak bylo?praktycznie przyjechala stara gwardia melazownikow :mrgreen: ,bylo tez troche nowych twarzy i milo bylo ich poznac osobiscie,brawo dla nich za meska decyzje :mrgreen: ,wiec nigdy nie bedzie dobrze,zawsze bedzie jakies ale dla tych co niechca przyjechac.
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Grondzi pisze:Prawda jest taka ze nawet jak koszty by byly mniejsze to i tak przyjada Ci ktorzy chca przyjechac naprawde,w tym roku deklarowalo sie multum ludzi a jak bylo?praktycznie przyjechala stara gwardia melazownikow :mrgreen: ,bylo tez troche nowych twarzy i milo bylo ich poznac osobiscie,brawo dla nich za meska decyzje :mrgreen: ,wiec nigdy nie bedzie dobrze,zawsze bedzie jakies ale dla tych co niechca przyjechac.
Amen
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

Wojtka nie bylo :-( nie mialem z kim pic
Obrazek
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Aleście się czepneli. Ja nie mówie że mi to przeszkadzało. Rozmawiałem z kilkoma osobami i jednym z czynników na nie był koszt bo przyjazd na weekend na spota to koszt tygodniowych wakacji. Wiadomo że jednym pasuje cena a innym nie. Nie można też zakładać że jak ktoś ma eske to sra kasą na lewo i prawo.

Rzuciłem temat bo takie były pytania i rozmowy przed spotem. Można się z tym zgodzić lub nie. Można zrobić spota za takie same pieniądze na którego przyjedzie 15 osób co roku albo tańszego na którym zjawi się 30 lub więcej. Można pójść w ślady miłośników fiata multipli i zrobić spota pod namiotami :-D Po to jest forum żeby rozmawiać i jakiś consensus wyciągnąć ;-)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Grondzi pisze:Prawda jest taka ze nawet jak koszty by byly mniejsze to i tak przyjada Ci ktorzy chca przyjechac naprawde,w tym roku deklarowalo sie multum ludzi a jak bylo?praktycznie przyjechala stara gwardia melazownikow :mrgreen: ,bylo tez troche nowych twarzy i milo bylo ich poznac osobiscie,brawo dla nich za meska decyzje :mrgreen: ,wiec nigdy nie bedzie dobrze,zawsze bedzie jakies ale dla tych co niechca przyjechac.
No właśnie i tu jest ta kwestia o której mówie bo wiem że wiele osób odstraszała cena.
Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

Sid ale mnie nie cena odstraszyła tylko wstyd mi było przyjechac bo na antybiotykach jestem, a wiadomo co z tym się wiąże :mrgreen:
bracus
Post autor: bracus »

Wojtek - Arti przyjechał Fordem - co prawda nikt z nim nie rozmawiał i każdy go unikał ale da się ? :-P ;-) :mrgreen:
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Zablokowany