Ja też chciałem wszystkim podziękować za świetną zabawę i klimat, a w szczególności wielkie ukłony dla organizatorów
Wiem na pewno, że widzimy się następnym razem, nieważne kiedy i nieważne gdzie
Może to zaczyna się SKS, ale wolę jednak taką formę spota, niż spartańskie warunki za mniejsze $.
Wiadomo że i tak najważniejsze jest towarzystwo, ale z wiekiem dupa robi się nieco wygodna
Nie no pisac o kosztach... BUBA opierdol audi i kup diesla... bedzie taniej dojechac na zlot audi a4. Proponowalem ze dam wam pokoik za free... juz czekam na nastepny spot..
jak przeszkadzają ceny to możemy w przyszłym roku spać w autach/ pod namiotami, srać do jednej toyki, myć się w jeziorze i wpierdalać turystyczną z giętą i bułą...
Prawda jest taka ze nawet jak koszty by byly mniejsze to i tak przyjada Ci ktorzy chca przyjechac naprawde,w tym roku deklarowalo sie multum ludzi a jak bylo?praktycznie przyjechala stara gwardia melazownikow ,bylo tez troche nowych twarzy i milo bylo ich poznac osobiscie,brawo dla nich za meska decyzje ,wiec nigdy nie bedzie dobrze,zawsze bedzie jakies ale dla tych co niechca przyjechac.
Grondzi pisze:Prawda jest taka ze nawet jak koszty by byly mniejsze to i tak przyjada Ci ktorzy chca przyjechac naprawde,w tym roku deklarowalo sie multum ludzi a jak bylo?praktycznie przyjechala stara gwardia melazownikow ,bylo tez troche nowych twarzy i milo bylo ich poznac osobiscie,brawo dla nich za meska decyzje ,wiec nigdy nie bedzie dobrze,zawsze bedzie jakies ale dla tych co niechca przyjechac.
Aleście się czepneli. Ja nie mówie że mi to przeszkadzało. Rozmawiałem z kilkoma osobami i jednym z czynników na nie był koszt bo przyjazd na weekend na spota to koszt tygodniowych wakacji. Wiadomo że jednym pasuje cena a innym nie. Nie można też zakładać że jak ktoś ma eske to sra kasą na lewo i prawo.
Rzuciłem temat bo takie były pytania i rozmowy przed spotem. Można się z tym zgodzić lub nie. Można zrobić spota za takie same pieniądze na którego przyjedzie 15 osób co roku albo tańszego na którym zjawi się 30 lub więcej. Można pójść w ślady miłośników fiata multipli i zrobić spota pod namiotami Po to jest forum żeby rozmawiać i jakiś consensus wyciągnąć
Grondzi pisze:Prawda jest taka ze nawet jak koszty by byly mniejsze to i tak przyjada Ci ktorzy chca przyjechac naprawde,w tym roku deklarowalo sie multum ludzi a jak bylo?praktycznie przyjechala stara gwardia melazownikow ,bylo tez troche nowych twarzy i milo bylo ich poznac osobiscie,brawo dla nich za meska decyzje ,wiec nigdy nie bedzie dobrze,zawsze bedzie jakies ale dla tych co niechca przyjechac.
No właśnie i tu jest ta kwestia o której mówie bo wiem że wiele osób odstraszała cena.