coraz bliżej, on jest jak wino - czym starszy tym lepszy ha haFlyer pisze:Szkoda, ze nie moglem wczoraj zostac dluzej.
Kiedy w koncu strojenie avanta ?
mam nadzieję że mnie też zaskoczy jak skorupa

jedyne pewne, to że będzie mega turbo lag jak cholera.Jigsaw pisze:Morał jest chyba taki że lepiej kupić RS'aładniejszy i ma wszystkie diwajsy w serii dolot itp itp
![]()
Tak na marginesie jak tunerzy w PL robią takie moce na turbach z RS6 to strach pomyśleć co by taki Witek wystroił z jakiś GT2871oczywiście na seryjnym kompie
Jak wypadam spod chaty na główniejszą drogę( skrzyżowanie pod kątem prostym) to w S4 miałem w dupie czy ktoś nadjeżdżał czy nie, na dwójce był pełen sandał i eSa odchodziła jak zła, a RS musi się zastanowić i chwile trwa nim zacznie ciągnąćFlyer pisze:mniej wiecej jak seryjne turbo w 1.9TDIaw69 pisze:btw. a wiesz jak K03 wstają w 2,7 T fiu fiu :)
do tego masa, jakby RSy były ciut lżejsze, ale co tu pierd.. jak się włączy k04 to jest spoko ;)Jak wypadam spod chaty na główniejszą drogę( skrzyżowanie pod kątem prostym) to w S4 miałem w dupie czy ktoś nadjeżdżał czy nie, na dwójce był pełen sandał i eSa odchodziła jak zła, a RS musi się zastanowić i chwile trwa nim zacznie ciągnąćtaka jest subtelna różnica miedzy K03,a K04.
u mnie ok 1800-1900 rpm wstają, "pełen" boost serii (0.8 bar) od ok 3000 rpmaw69 pisze:ale co ty porównujesz wogole ? założ jakąs GT40 do evo i zobaczymy czy będzie lag czy nie będzie :)
btw. a wiesz jak K03 wstają w 2,7 T fiu fiu :)