coraz bliżej, on jest jak wino - czym starszy tym lepszy ha haFlyer pisze:Szkoda, ze nie moglem wczoraj zostac dluzej.
Kiedy w koncu strojenie avanta ?
mam nadzieję że mnie też zaskoczy jak skorupa

ładniejszy i ma wszystkie diwajsy w serii dolot itp itp
  ładniejszy i ma wszystkie diwajsy w serii dolot itp itp   
   oczywiście na seryjnym kompie
  oczywiście na seryjnym kompie  
jedyne pewne, to że będzie mega turbo lag jak cholera.Jigsaw pisze:Morał jest chyba taki że lepiej kupić RS'aładniejszy i ma wszystkie diwajsy w serii dolot itp itp

Tak na marginesie jak tunerzy w PL robią takie moce na turbach z RS6 to strach pomyśleć co by taki Witek wystroił z jakiś GT2871oczywiście na seryjnym kompie
Jak wypadam spod chaty na główniejszą drogę( skrzyżowanie pod kątem prostym) to w S4 miałem w dupie czy ktoś nadjeżdżał czy nie, na dwójce był pełen sandał i eSa odchodziła jak zła, a RS musi się zastanowić i chwile trwa nim zacznie ciągnąćFlyer pisze:mniej wiecej jak seryjne turbo w 1.9TDIaw69 pisze:btw. a wiesz jak K03 wstają w 2,7 T fiu fiu :)
 taka jest subtelna różnica miedzy K03,a K04.
 taka jest subtelna różnica miedzy K03,a K04.  Dobrze że już pcha tego swojego paździeża w kierunku rogatek Wawy , to nieprzeczyta hyhy
 Dobrze że już pcha tego swojego paździeża w kierunku rogatek Wawy , to nieprzeczyta hyhy  chłopaki wpadajcie na łychè, bo sam skończę
  chłopaki wpadajcie na łychè, bo sam skończę  
do tego masa, jakby RSy były ciut lżejsze, ale co tu pierd.. jak się włączy k04 to jest spoko ;)Jak wypadam spod chaty na główniejszą drogę( skrzyżowanie pod kątem prostym) to w S4 miałem w dupie czy ktoś nadjeżdżał czy nie, na dwójce był pełen sandał i eSa odchodziła jak zła, a RS musi się zastanowić i chwile trwa nim zacznie ciągnąćtaka jest subtelna różnica miedzy K03,a K04.
u mnie ok 1800-1900 rpm wstają, "pełen" boost serii (0.8 bar) od ok 3000 rpmaw69 pisze:ale co ty porównujesz wogole ? założ jakąs GT40 do evo i zobaczymy czy będzie lag czy nie będzie :)
btw. a wiesz jak K03 wstają w 2,7 T fiu fiu :)