No widzisz bylem dokladnie tydzien temu w Sopocie... Ale ja caly czas czekam na Ciebie tu, juz 2 rok sie wybieraszbartek75 pisze:szkoda że nie ma Ciebie terazJachyr pisze:Bede na Swieta, tzn dokladnie ruszam w Piatek 25-go wiec w Sobote w nocy bede na miejscu i jak dobrze wszystko pojdzie to w Sobote rano ruszam do Turboelity na strojenie. Dam znac jak bede lecial to sie zgadamy.Bieniek pisze:To się wybiorę.
Kiedy będziesz?. Jestem właśnie na weekend w Gdańsku/ Sopocie.
S4 By Jachyr
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
http://zapodaj.net/36dbf999abb3c.jpg.html
Coś tam się dzieje... Niestety wszystko sie przeciagnie bo trzeba spawac dolot 59mm... Rs6 ma wielkie wirniki...
Coś tam się dzieje... Niestety wszystko sie przeciagnie bo trzeba spawac dolot 59mm... Rs6 ma wielkie wirniki...
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Poleca wtedy na gwarancjeSID pisze:słyszałem o Twoich turbo - rozniesie ich
duża zimna strona a mała tylna
nie ładuj tam +360ps i nie goń długo na autobanie z +180 km/h bo będą hiper temperatury i dupy się usmażą
Sid wiem co chcesz powiedziec ale nie tak wszystko mialo wygladac.. Turbo mialo byc inaczej zrobione ale jest jak jest i chce zobaczyc co z tego wyjdzie. Bedzie bezpiecznie bez max koksu ewentualnie 2 mapy. Auto jest w dobrych rekach i jak bedzie trzeba to zaplace jeszcze raz. Reszta gratow jest tak jak mialo byc i zobaczymy co z tego wyniknie.SID pisze:na gwarancje pójdzie i zrobią ale za wyciągnięcie turbo zapłacisz Ty
Sądzę SID że w przypadku Jachyra nie ma co się martwić o jakiś fail. Nie znam szczegółów dot sprężarek ale jak coś się wysra, Jachyr się wkurwi i wlecą czwórki z szóstki 👏Jachyr pisze:Sid wiem co chcesz powiedziec ale nie tak wszystko mialo wygladac.. Turbo mialo byc inaczej zrobione ale jest jak jest i chce zobaczyc co z tego wyjdzie. Bedzie bezpiecznie bez max koksu ewentualnie 2 mapy. Auto jest w dobrych rekach i jak bedzie trzeba to zaplace jeszcze raz. Reszta gratow jest tak jak mialo byc i zobaczymy co z tego wyniknie.SID pisze:na gwarancje pójdzie i zrobią ale za wyciągnięcie turbo zapłacisz Ty
-
Ekonomiczny
Dlatego najlepiej odrazu wrzucić k04 rs6 ....
bartek75 pisze:Sądzę SID że w przypadku Jachyra nie ma co się martwić o jakiś fail. Nie znam szczegółów dot sprężarek ale jak coś się wysra, Jachyr się wkurwi i wlecą czwórki z szóstki 👏Jachyr pisze:Sid wiem co chcesz powiedziec ale nie tak wszystko mialo wygladac.. Turbo mialo byc inaczej zrobione ale jest jak jest i chce zobaczyc co z tego wyjdzie. Bedzie bezpiecznie bez max koksu ewentualnie 2 mapy. Auto jest w dobrych rekach i jak bedzie trzeba to zaplace jeszcze raz. Reszta gratow jest tak jak mialo byc i zobaczymy co z tego wyniknie.SID pisze:na gwarancje pójdzie i zrobią ale za wyciągnięcie turbo zapłacisz Ty
Sa z Rs6, tylko przod jest rs4 i lekko popekany, nie mialem opcji znalesc w krotkim czasie strony cieplej dlatego Pytalem cie Papol gdzie kupowales swoje. Z drugiej strony stwierdzilem ze skoro dal chlop na to gwarancje i pare osob z forum lata na jego turbawkach wiec chyba wie co zrobil i co przyslal. Jak pisalem narazie wleci to na auto jak cos bedzie nie tak motor wyleci po raz drugi i wstawi sie cos innego.
Nie mam parcia na kreski, ma byc bezpieczny soft na 98 i ma przyjemnie sie odpychac i mysle ze przy wszystkich skompletowanych gratach tak tez bedzie. Narazie czekam na nowy dolot i pare innych pierdolek
Nie mam parcia na kreski, ma byc bezpieczny soft na 98 i ma przyjemnie sie odpychac i mysle ze przy wszystkich skompletowanych gratach tak tez bedzie. Narazie czekam na nowy dolot i pare innych pierdolek