Układy wydechowe do 2.7 biturbo
[ Dodano: 2016-02-08, 09:12 ]
w RS nie jest bardziej z boku. Wszystki wieszaki tłumika od RS pasują idealnie do S. Jedyna różnica to średnica i podobno całkiem inna budowa wewnętrzna tłumika od RS. Teoretycznie wyjmujesz tłumik z eRS i wieszasz w eS. Wiadomo, że nie podłączysz p&p ze względu na średnicę DP.tyrkal pisze:U mnie w rs jest na równo z dołem obudowy kola zapasowego, byc moze w rs tlumik jest bardziej z boku? nastepny bedzie niższy a puszka środkowa wieksza, co załatwi sprawe
A w Rs jak jest ostatni?? Dochodzą 2 czy jedna rura do niego??:>skalarx pisze:[ Dodano: 2016-02-08, 09:12 ]w RS nie jest bardziej z boku. Wszystki wieszaki tłumika od RS pasują idealnie do S. Jedyna różnica to średnica i podobno całkiem inna budowa wewnętrzna tłumika od RS. Teoretycznie wyjmujesz tłumik z eRS i wieszasz w eS. Wiadomo, że nie podłączysz p&p ze względu na średnicę DP.tyrkal pisze:U mnie w rs jest na równo z dołem obudowy kola zapasowego, byc moze w rs tlumik jest bardziej z boku? nastepny bedzie niższy a puszka środkowa wieksza, co załatwi sprawe
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
- pawelosinski83
Sid mówił mi kiedyś, że końcówki są niżej w RS, a wieszaki pasują. Tu jest ten problem, że puszka jest za "wysoka" w części tylnej, gdzie oryginalny tłumik jest niższy z tyłu a wyższy z przodu. Wnęka na koło (dno) nie jest równoległa do podłogi. W części przedniej tłumik nie wystaje mocno, a przy zderzaku już bardziej. Przyjrzę się temu jeszcze i cyknę parę fot. Tak czy inaczej nad tłumik na ciadno wchodzi dłoń na płasko i tyle.
Tutaj masz foty ori RS4 wdech:Jachyr pisze:A w Rs jak jest ostatni?? Dochodzą 2 czy jedna rura do niego??:>skalarx pisze:[ Dodano: 2016-02-08, 09:12 ]w RS nie jest bardziej z boku. Wszystki wieszaki tłumika od RS pasują idealnie do S. Jedyna różnica to średnica i podobno całkiem inna budowa wewnętrzna tłumika od RS. Teoretycznie wyjmujesz tłumik z eRS i wieszasz w eS. Wiadomo, że nie podłączysz p&p ze względu na średnicę DP.tyrkal pisze:U mnie w rs jest na równo z dołem obudowy kola zapasowego, byc moze w rs tlumik jest bardziej z boku? nastepny bedzie niższy a puszka środkowa wieksza, co załatwi sprawe
viewtopic.php?t=8277
A tutaj masz foty ori RS4 przerobiony pod S4 (wywalony środkowy (bo ori środkowy rezonuje bez katów), ucięte końcówki bo ori RS4 są za szerokie do zderzaka S4 i są trochę niżej):
viewtopic.php?t=8276
skalarx pisze:Tutaj masz foty ori RS4 wdech:Jachyr pisze:A w Rs jak jest ostatni?? Dochodzą 2 czy jedna rura do niego??:>skalarx pisze:[ Dodano: 2016-02-08, 09:12 ]w RS nie jest bardziej z boku. Wszystki wieszaki tłumika od RS pasują idealnie do S. Jedyna różnica to średnica i podobno całkiem inna budowa wewnętrzna tłumika od RS. Teoretycznie wyjmujesz tłumik z eRS i wieszasz w eS. Wiadomo, że nie podłączysz p&p ze względu na średnicę DP.tyrkal pisze:U mnie w rs jest na równo z dołem obudowy kola zapasowego, byc moze w rs tlumik jest bardziej z boku? nastepny bedzie niższy a puszka środkowa wieksza, co załatwi sprawe
viewtopic.php?t=8277
A tutaj masz foty ori RS4 przerobiony pod S4 (wywalony środkowy (bo ori środkowy rezonuje bez katów), ucięte końcówki bo ori RS4 są za szerokie do zderzaka S4 i są trochę niżej):
viewtopic.php?t=8276
Podziękował. cenzura czyli musze coś wymyśleć na sam koncowy, bo już wiem że będzie za głośno na chinolowych puchach...

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Tutaj jest 2 x 76 .
Słaby mikrofon w telefonie dlatego buczy. Postaram się nagrać coś lepszego.
https://www.youtube.com/watch?v=jTfqBoZ-67I
no i oto mi chodziło wiem co już wjeżdża :Demay pisze:Tutaj jest 2 x 76 .