a jest taki jeden z północno/zachodniej polski (więcej nie mogę powiedzieć)LCQ pisze:kto?SID pisze:wiem kto w PL takiego RS na kawałki pociął (nie ja)
Imola B5 RS4 ClubSport
- wujek 2pac
Jak dla mnie otto to jedne z lepszych modeliduffy pisze:też trochę się w to bawię i wiem że na rs4 w 1:43 nie ma co liczyć za 100złotych
w 1:18 razi brak otwieranych elementów, silnika itp, dla mnie rs4 od otto odpada![]()
wolę mniejsze dokładniej wykonane
jachyr czekam na wieści
Wiem, ze w światku liczy się tylko 1/43 ale ja jednak najbardziej lubuje 1/18... łatwo i szybko można mieszkanie zagratowac
Sid, kupuj zółtego... jak będziesz malował auto to i model przy okazji ciapniesz
a i jeszcze jedno... chwalić się tu swoimi dorobkami
- wujek 2pac
- wujek 2pac
Dojechalem jutro cosx napiszd bo sie troche poribilem dzis... 
Panowie a wiec tak modele ktore byly dostepne to: Tt s, S4, i R8. Nie jest to ani minichamps czy tez cnc. Jakosc wykonania ich jest spoko lecz jezeli chodzi o detale to srednio. Zaraz jade w tamte strony ponownie wiec porobie jakies foty chociaz kalkulatorem i wstawie. Moze doszlo cos nowego.
Panowie a wiec tak modele ktore byly dostepne to: Tt s, S4, i R8. Nie jest to ani minichamps czy tez cnc. Jakosc wykonania ich jest spoko lecz jezeli chodzi o detale to srednio. Zaraz jade w tamte strony ponownie wiec porobie jakies foty chociaz kalkulatorem i wstawie. Moze doszlo cos nowego.