a jest taki jeden z północno/zachodniej polski (więcej nie mogę powiedzieć)LCQ pisze:kto?SID pisze:wiem kto w PL takiego RS na kawałki pociął (nie ja)
Imola B5 RS4 ClubSport
- wujek 2pac
Jak dla mnie otto to jedne z lepszych modeliduffy pisze:też trochę się w to bawię i wiem że na rs4 w 1:43 nie ma co liczyć za 100złotych
w 1:18 razi brak otwieranych elementów, silnika itp, dla mnie rs4 od otto odpada
wolę mniejsze dokładniej wykonane
jachyr czekam na wieści
 Tylko ciut niżej od Minichampsa czy AA
 Tylko ciut niżej od Minichampsa czy AAWiem, ze w światku liczy się tylko 1/43 ale ja jednak najbardziej lubuje 1/18... łatwo i szybko można mieszkanie zagratowac

Sid, kupuj zółtego... jak będziesz malował auto to i model przy okazji ciapniesz

a i jeszcze jedno... chwalić się tu swoimi dorobkami

- wujek 2pac
- wujek 2pac
Dojechalem jutro cosx napiszd bo sie troche poribilem dzis... 
Panowie a wiec tak modele ktore byly dostepne to: Tt s, S4, i R8. Nie jest to ani minichamps czy tez cnc. Jakosc wykonania ich jest spoko lecz jezeli chodzi o detale to srednio. Zaraz jade w tamte strony ponownie wiec porobie jakies foty chociaz kalkulatorem i wstawie. Moze doszlo cos nowego.

Panowie a wiec tak modele ktore byly dostepne to: Tt s, S4, i R8. Nie jest to ani minichamps czy tez cnc. Jakosc wykonania ich jest spoko lecz jezeli chodzi o detale to srednio. Zaraz jade w tamte strony ponownie wiec porobie jakies foty chociaz kalkulatorem i wstawie. Moze doszlo cos nowego.

nie szukaj, nigdy nie został wydany przez żadną firmę
  nie szukaj, nigdy nie został wydany przez żadną firmę