Inwestycje, czy jest sens?
Nie opłaca się inwestować w takiego trupa jak s4, lepiej jechać na wczasy do Bułgarii albo Tunezji, a do jeżdżenia kupić sobie jakiegoś francuza z młodego rocznika,
Jak sobie pomyśle że za pieniądze które utopiłem w budowę i starty w zawodach S4 ,kupił bym jakieś fajne używane R8 albo 911turbo, albo parę hektarów pola na wsi i mógłbym na nim uprawiać jęczmień albo porzeczkę to chce mi się wyć...
Jak sobie pomyśle że za pieniądze które utopiłem w budowę i starty w zawodach S4 ,kupił bym jakieś fajne używane R8 albo 911turbo, albo parę hektarów pola na wsi i mógłbym na nim uprawiać jęczmień albo porzeczkę to chce mi się wyć...
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
0-100 2,3s
100-200 4,1s
No jak co bym robił...Pyrkał bym sobie na traktorku, kupił bym jeszcze ze 2 krowy i kozę i jakoś by się żyło...Papol pisze:Hahaha... i co po tem ? Umarl bys z nudow... wiec nie mazgaj sie tylko zabieraj dupe do garazu i ogarniaj auto 😂
No śmieje się wiadomo

WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
0-100 2,3s
100-200 4,1s
-
lukfk pisze:Nie opłaca się inwestować w takiego trupa jak s4, lepiej jechać na wczasy do Bułgarii albo Tunezji, a do jeżdżenia kupić sobie jakiegoś francuza z młodego rocznika,
Tak z ciekawości ile tak mniej wiecej wyniósł Cie ten automat do eSki 😀
-
bartekbartek pisze:lukfk pisze:Nie opłaca się inwestować w takiego trupa jak s4, lepiej jechać na wczasy do Bułgarii albo Tunezji, a do jeżdżenia kupić sobie jakiegoś francuza z młodego rocznika,
Tak z ciekawości ile tak mniej wiecej wyniósł Cie ten automat do eSki 😀
Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie, bo ten swap tak rozciągnął się w czasie że gdzieś to finansowo się rozmyło ale strzelam że ja ze swojej kieszeni zapłaciłem za tą zabawę z 60-70tys zł
Czasu który poświęciłem zaniedbując własną firmę żeby doprowadzić to do skutku już nie liczę, bo jeden dzień mojej pracy też jest wart parę tysięcy, a poświęciłem tych dni na ten swap naprawdę sporo...
Tuning sam w sobie jest bez sensu moim zdaniem jeżeli ktoś na to patrzy od strony jakiejś opłacalności czy coś
Ale ma jedną zaletę... W świecie w którym wszystko już wymyślono, można zrobić swoje auto tak ,że nikt inny wcześniej tego tak nie zrobił

WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
0-100 2,3s
100-200 4,1s
-
jednak pozazdrościłeś porzeczki :) wiedziałem. A tak nawiasem nawet francuz z młodego rocznika może być wtopą finansową a kasy włożonej w auto nie da się odzyskać a hobby jakieś w życiu trzeba miećlukfk pisze:Nie opłaca się inwestować w takiego trupa jak s4, lepiej jechać na wczasy do Bułgarii albo Tunezji, a do jeżdżenia kupić sobie jakiegoś francuza z młodego rocznika,
Wszystko zależy jak się tuninguje auto, jeśli robi się mega wydumkę, wyrzuca środek, wstawia klatkę, albo robi jakiegoś drift cara który może i szybko jezdzi ale wygląda jak śmietnik to kasy nigdy się nie odzyska...ja jednak bawię się z autami trochę inaczej a mianowicie je ulepszam tak żeby i dobrze wyglądały i dobrze jezdziły i to działa. Ilość aut jakie miałem to pewnie pod 40 i tak naprawdę na żadnym nie straciłem za dużo pieniędzy, na niektórych jeszcze zarobiłem albo pojezdziłem i wyszedłem na zero..kilka przykładów..audi S2, kupione za 12 tysi uderzone bardzo lekko, wsadziłem kit na 350km z audi rs2 i sprzedałem wszystko za 37 :), Audi S6 kupione przytarte z prawej strony, zrobiłem, przy okazji wsadziłem mu trochę body z RS6, pojezdziłem rok i sprzedałem na Zero, było tych aut więcej, ostatni S4B5, za auto dałem 13, wsadziłem ze 30tysi (jest zestaw na 500), może 35, trochę pośmigałem, pobawiłem się i poszło...za 40. Tyle że auto dobrze jezdzi, dobrze wygląda i nowy właściciel zadowolony tuninguje sobie je dalej. Jesli się dobrze zrobi auto i mądrze kupi to wcale na aucie nie trzeba tracić. Obecnie bawię się tak z Porsche Caymanem, też będzie ładny , pojezdzę trochę i pewnie za rok sprzedam 

S8 D4
-