Inwestycje, czy jest sens?

Moderatorzy: buba, Mod-Team

lukfk
Kontakt:

Post autor: lukfk »

Nie opłaca się inwestować w takiego trupa jak s4, lepiej jechać na wczasy do Bułgarii albo Tunezji, a do jeżdżenia kupić sobie jakiegoś francuza z młodego rocznika,
Jak sobie pomyśle że za pieniądze które utopiłem w budowę i starty w zawodach S4 ,kupił bym jakieś fajne używane R8 albo 911turbo, albo parę hektarów pola na wsi i mógłbym na nim uprawiać jęczmień albo porzeczkę to chce mi się wyć...
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Hahaha... i co po tem ? Umarl bys z nudow... wiec nie mazgaj sie tylko zabieraj dupe do garazu i ogarniaj auto 😂
lukfk
Kontakt:

Papol pisze:Hahaha... i co po tem ? Umarl bys z nudow... wiec nie mazgaj sie tylko zabieraj dupe do garazu i ogarniaj auto 😂
No jak co bym robił...Pyrkał bym sobie na traktorku, kupił bym jeszcze ze 2 krowy i kozę i jakoś by się żyło...

No śmieje się wiadomo :-)
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
AdrianBit

Post autor: AdrianBit »

Dobrzanskiego komentarz najlepszy :D
s4 b5 avant
bartekbartek

Post autor: bartekbartek »

lukfk pisze:Nie opłaca się inwestować w takiego trupa jak s4, lepiej jechać na wczasy do Bułgarii albo Tunezji, a do jeżdżenia kupić sobie jakiegoś francuza z młodego rocznika,
Jak sobie pomyśle że za pieniądze które utopiłem w budowę i starty w zawodach S4 ,kupił bym jakieś fajne używane R8 albo 911turbo, albo parę hektarów pola na wsi i mógłbym na nim uprawiać jęczmień albo porzeczkę to chce mi się wyć...

Tak z ciekawości ile tak mniej wiecej wyniósł Cie ten automat do eSki 😀
DobrzanskiS4B5

Post autor: DobrzanskiS4B5 »

AdrianBit pisze:Dobrzanskiego komentarz najlepszy :D

Hehe :-D
Policzcie ile wydaliście na jedzenie i zastanówcie się czy bylo warto :mrgreen:
[ D O B R Z A Ń S K I ]
Awatar użytkownika
emay

Post autor: emay »

No ja troche jestem przygruby. Fakt za dużo wydałem na jedzienie.
lukfk
Kontakt:

bartekbartek pisze:
lukfk pisze:Nie opłaca się inwestować w takiego trupa jak s4, lepiej jechać na wczasy do Bułgarii albo Tunezji, a do jeżdżenia kupić sobie jakiegoś francuza z młodego rocznika,

Tak z ciekawości ile tak mniej wiecej wyniósł Cie ten automat do eSki 😀

Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie, bo ten swap tak rozciągnął się w czasie że gdzieś to finansowo się rozmyło ale strzelam że ja ze swojej kieszeni zapłaciłem za tą zabawę z 60-70tys zł
Czasu który poświęciłem zaniedbując własną firmę żeby doprowadzić to do skutku już nie liczę, bo jeden dzień mojej pracy też jest wart parę tysięcy, a poświęciłem tych dni na ten swap naprawdę sporo...

Tuning sam w sobie jest bez sensu moim zdaniem jeżeli ktoś na to patrzy od strony jakiejś opłacalności czy coś
Ale ma jedną zaletę... W świecie w którym wszystko już wymyślono, można zrobić swoje auto tak ,że nikt inny wcześniej tego tak nie zrobił :-)
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
Masta_J
Kontakt:

Post autor: Masta_J »

lukfk daj coś proszę poczytać o Twoim samochodzie.
Masta_J

`S3 8P CS Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN
bartekbartek

Wpisz sobie na fb s4turbo racing team
lukfk
Kontakt:

No dokładnie , na FB można sledzic projekt, jeżeli ktoś posiada
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
m.sidor

Post autor: m.sidor »

jednak pozazdrościłeś porzeczki :) wiedziałem. A tak nawiasem nawet francuz z młodego rocznika może być wtopą finansową a kasy włożonej w auto nie da się odzyskać a hobby jakieś w życiu trzeba mieć
lukfk
Kontakt:

Uprawa porzeczki to podstawa każdego szanujacego się gospodarstwa :-)
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
prnit

Post autor: prnit »

Wszystko zależy jak się tuninguje auto, jeśli robi się mega wydumkę, wyrzuca środek, wstawia klatkę, albo robi jakiegoś drift cara który może i szybko jezdzi ale wygląda jak śmietnik to kasy nigdy się nie odzyska...ja jednak bawię się z autami trochę inaczej a mianowicie je ulepszam tak żeby i dobrze wyglądały i dobrze jezdziły i to działa. Ilość aut jakie miałem to pewnie pod 40 i tak naprawdę na żadnym nie straciłem za dużo pieniędzy, na niektórych jeszcze zarobiłem albo pojezdziłem i wyszedłem na zero..kilka przykładów..audi S2, kupione za 12 tysi uderzone bardzo lekko, wsadziłem kit na 350km z audi rs2 i sprzedałem wszystko za 37 :), Audi S6 kupione przytarte z prawej strony, zrobiłem, przy okazji wsadziłem mu trochę body z RS6, pojezdziłem rok i sprzedałem na Zero, było tych aut więcej, ostatni S4B5, za auto dałem 13, wsadziłem ze 30tysi (jest zestaw na 500), może 35, trochę pośmigałem, pobawiłem się i poszło...za 40. Tyle że auto dobrze jezdzi, dobrze wygląda i nowy właściciel zadowolony tuninguje sobie je dalej. Jesli się dobrze zrobi auto i mądrze kupi to wcale na aucie nie trzeba tracić. Obecnie bawię się tak z Porsche Caymanem, też będzie ładny , pojezdzę trochę i pewnie za rok sprzedam ;-)
S8 D4
bartekbartek

Problem w tym ze zeby s4 b5 jakos jechalo musi byc mininun 600+ a wtedy juz trudno odzyskać tą kase😛
ODPOWIEDZ