Jestem wlasnie przed takim zabiegiem... stabi hr z tym ze tylny bralem ten slabszy ze wzgledu na za twarda harakterystyke... no zobaczymy jak to bedzie w ciezszym kombi.... gwint nieco bardziej miekki bo fk i to moze byc dobre zestawienie cos czuje...
jeszcze ja na wiosne włoze do b5 tez h&r stab i bedzie można drift team zakładac :D tylko na deszczu trzeba uwazac na przód bo jak nie ma szpery z tyłu to potrafi zaskoczyć
No to dawa znac jak bedzie Papol u ciebie i rob czipka !
P.s hybrydy warte bo biore sie z kolega rs4 b5 po wagnerach, wydechu i czipe 425hp i robia go na kazdym biegu i to konkretnie !!!
Hmm sam do konca nie wiem , napewno cale auto zrobilo sie sztywnieksze przy czym tak nie przysiada wiec mozliwe ze uginac sie juz tak nie ugiana. :D Akcje sa takie ze jak wjedziesz z wieksza predkoscia pod katem na wybuj to czuc jak tylne kolo jedno przy podskoku auta jest w powietrzu i automatycznie esp sie wlacza. Teraz jesli taka akcja jest na momrym bez esp to mysle ze poslizg bankowy
daj ten filmik bo ciężko was zrozumieć :D . Czyli wsadze tylni stabilizator hr i będzie nadsterowne :D ? jaki koszt i gdzie to kupić w najlepszej cenie ?
z czyms przesadziles, zmien na standardowy stabilizator z tylu i zobacz jak bedzie
, za sztywne zawieszenie masz teraz i kolo nie pracuje na wybojach, a na rownej drodze jak sie zachowuje?
a w ogole to dziwne, bo zwykle spotykalem sie z regulowanym tylnym stabilizatorem a przod byl nieustawialny :)
Noooo to masz otwory... im blizej tym twardsze im dalej otwry to mieko... moj jest 17mm tylny Ty masz 21mm wlasnie bardzo twardy na tyl.... na ulice za twardy...