jakie tanie? uzywane to koszt jakies 3kola a jak wiadomo Turbo jak najlepiej kupic nowe!! Kupuj jakies GT28, wcale nie sa drogie, jak poszukasz i masz jakies znajomosci to cena bedzie swietna!SID pisze:4- tylko K04 z RS6 bo tanie i do 500ps, przykładów sporo ostatnio w S4
Poprawianie fabryki
-
kosiniak
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
ta ta GT28 do jazdy codziennej daily driverkosiniak pisze:jakie tanie? uzywane to koszt jakies 3kola a jak wiadomo Turbo jak najlepiej kupic nowe!! Kupuj jakies GT28, wcale nie sa drogie, jak poszukasz i masz jakies znajomosci to cena bedzie swietna!SID pisze:4- tylko K04 z RS6 bo tanie i do 500ps, przykładów sporo ostatnio w S4
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
ze wzgl na dziure w wykresie, w mieście napewno w jezdzie codziennej da się we znaki,
może turbo takie jak Jacek predzej - ale kasa spora.
z tymi używkami RS6 turbo też jest historia, znajomy kupil niedawno te co były na allegro za 3 tys zl od handlarzy,
przyszły do mnie aby je zregenerować i okazało się iż jedna miała rozje%^& wirnik zimny i goroący - a niby w bdb stanie
teraz problem jest z zwrotem

może turbo takie jak Jacek predzej - ale kasa spora.
z tymi używkami RS6 turbo też jest historia, znajomy kupil niedawno te co były na allegro za 3 tys zl od handlarzy,
przyszły do mnie aby je zregenerować i okazało się iż jedna miała rozje%^& wirnik zimny i goroący - a niby w bdb stanie
teraz problem jest z zwrotem

-
kosiniak
Czy ktos moze mi powiedziec , ze tak sie wtrące w temat , czy zalozenie samego duzego IC w aucie polepszy odczuwalnie jego osiagi ?
a) Czy ktos sie orientuje jak to jest gdy auto jest po programie i dolozymy do niego Ic to trzeba jeszcze raz stroic , teoretycznie chyba tak, ale moge sie mylic
b) Czy dysponujecie jakimis wartosciami co do efektu po zalozeniu IC ? Np seria + program tyle, program + Ic tyle , wiem ze kazde auto jest inne ale moze tak +/- ?
Jak juz mam robic IC to chcialbym widziec w tym jakis sens
, sorki za offtop w nie swoim temacie :)
pzdr
M
a) Czy ktos sie orientuje jak to jest gdy auto jest po programie i dolozymy do niego Ic to trzeba jeszcze raz stroic , teoretycznie chyba tak, ale moge sie mylic
b) Czy dysponujecie jakimis wartosciami co do efektu po zalozeniu IC ? Np seria + program tyle, program + Ic tyle , wiem ze kazde auto jest inne ale moze tak +/- ?
Jak juz mam robic IC to chcialbym widziec w tym jakis sens
pzdr
M
z RS6 chyba trzeba flansze wydechu dorobic ale nie pamietamdeSigner pisze:Temat turbin bedę obserwował do wiosny, może trafi się jakaś promocja. A jak nie to narazie zostanę na tych co mam.
Czy z wymianą turbin wiąże się coś dodatkowego do zrobienia ( jakieś przeróbki ) czy pasują one p&p![]()
Adam jeszcze pogadamy na ten temat jak będę u Ciebie.
A masz wykres po programie? Tam powinna być podana temp w dolocie. U mnie gdy na zewnątrz było 10 st w dolocie było prawie 70 więc odpowiedź nasuwa się sama....Marcins pisze:Czy ktos moze mi powiedziec , ze tak sie wtrące w temat , czy zalozenie samego duzego IC w aucie polepszy odczuwalnie jego osiagi ?
a) Czy ktos sie orientuje jak to jest gdy auto jest po programie i dolozymy do niego Ic to trzeba jeszcze raz stroic , teoretycznie chyba tak, ale moge sie mylic![]()
Jak juz mam robic IC to chcialbym widziec w tym jakis sens, sorki za offtop w nie swoim temacie :)
pzdr
M
The Rice Power
Program byl robiony w Comsporcie, niestety nie dysponuje wykresem
, moze jest u nich w bazie , ale w sumie mnie to az tak nie interesowalo
A moze skoro obaj na wiosne mamy cos dlubac przy furach to za dubel wytargujemy dobre ceny np za IC
Mam jeszcze jedno pytanie, czy przy wymianie swiec wymienia sie tez przewody ? Swiece oryginalne czy cos innego ?
Sorki DeSigner mam nadzieje ze nie smiece za duzo w temacie
pzdr
M
A moze skoro obaj na wiosne mamy cos dlubac przy furach to za dubel wytargujemy dobre ceny np za IC
Mam jeszcze jedno pytanie, czy przy wymianie swiec wymienia sie tez przewody ? Swiece oryginalne czy cos innego ?
Sorki DeSigner mam nadzieje ze nie smiece za duzo w temacie
pzdr
M
No to zobacz ten wykres, możesz się dużo dowiedziećMarcins pisze:Program byl robiony w Comsporcie, niestety nie dysponuje wykresem, moze jest u nich w bazie , ale w sumie mnie to az tak nie interesowalo
A moze skoro obaj na wiosne mamy cos dlubac przy furach to za dubel wytargujemy dobre ceny np za IC![]()
Sorki DeSigner mam nadzieje ze nie smiece za duzo w temacie![]()
pzdr
M
Ja będę też na dniach wymieniał świece, raczej bez przewodów, bynajmniej nic o tym nie wiem
The Rice Power