Czarek pisze:buba pisze:ja byłbym ostrożny. zamówiłem u niego właśnie tą zawiechę, wpłaciłem kase i czekałem 1.5 miesiąca i nie dostałem. Ciągle były wymówki że producent nie wysłał, że transport się opóźnia itp. Na szczęście ja przez allegro kupiłem więc jakieś zabezpieczenie było. Nawet pojechałem do nich do łomianek a tam opuszczony dom, powybijane szyby, łańcuch na bramie. Dobrze że przynajmniej kase oddali. MAPET chyba ma w ofercie też ten gwint
Rozumiem, że można komuś robić reklamę (w tym wypadku MAPETowi), ale żeby na forum publicznym wypisywać głupoty że siedziba firmy PITSTOP to opuszczony dom z powybijanymi oknami i łańcuchem na bramie to lekka przesada. Gwarantuje ci gościu że odpowiesz za wypisywanie kłamstw i oczernianie firmy na forum publicznym i będziesz musiał za to publicznie przeprosić. Zapraszam na Google Earth, na szczęście w naszych czasach nie ruszając się z domu można sprawdzić co mieści się pod danym adresem! Co do czasu realizacji zamówienia to jest to na dzień dzisiejszy maksymalnie 3-4 dni robocze na naszych aukcjach wyraźnie jest napisane że zastrzegamy sobie prawo do braku produktu na stanie ze względu na handel w innych miejscach do tego przeznaczonych. Nie mamy w zwyczaju zwalania na to że producent nie wysłał bo zawsze wysyła bardzo szybko, jedyną przyczyną mogło być brak pozycji na stanie u producenta. Na pewno znajdzie się wielu zadowolonych użytkowników tego forum, gdyż zawieszeń AP do S4 sprzedaliśmy całą masę. No, ale nie wszystkim można dogodzić. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na 
biuro@pitstop.waw.pl, odpowiem na każde pytanie związane z zawieszeniem. Do Pana Buby jeszcze wrócimy:)

Po 1 nikomu reklamy nie robię bo nie mam za to żadnych profitów. Jak chciałem kupić to mieliście najlepszą ofertę cenową dlatego zamówiłem u Was. Czas oczekiwania na towar to chyba rekord świata. 
Po 2 nie wiem jak jest teraz bo może się przenieśliście. Jak zacząłem spór allegro i napisałem dokładnie to samo to sami przyznaliście że macie gdzie indziej magazyn a gdzie indziej siedzibę. Jak dokopie się do mailingu z Wami to wrzucę żeby nie było że kogoś oczerniam. 
BTW szybko się wieści rozchodzą skoro już zdążyliście się zalogować, prawda SID? 

BTW 2 jak będę miał kogoś przeprosić to przeproszę tylko muszę mieć dobre podstawy do tego 

Widzę że teraz już nie można normalnie kupować bo każde złe słowo to oszczerstwo i od razu sprzedający do sądu idzie  

Teraz to kupujący powinien bać się sprzedającego żeby złego komentarza nie wystawić. 
[ Dodano: 2012-07-03, 12:31 ]
SID sprawa ta została rozwiązana dawno temu i nie mam zamiaru do niej wracać ani dywagować tutaj na następne kilka stron. Napisałem jak było. Pan Czarek oddał kasę zgodnie z warunkami po 30 dniach od daty zakupu więc wszystko było OK. Nie ma się co podniecać i robić dymu. Sebastian też miał problemy więc widocznie nie tylko ja jestem rodzynkiem w tej kwestii