Tego to nie wiem. Nie może być za duża bo będzie ostentacyjnie bic po oczach a o to chyba nie chodzi. Możnaby tego stickera zostawić w tej postaci ale go bardziej ścisnąć żeby nie był rozlazły. Wrzuciłem tylko ogólny zarys jak ja to sobie wyobrażam.asi pisze:a jakie ona ma miec wymiary?
Naklejek klubowe na auto...
Czyń lub Giń
Nie neguje ale ja osobiście nienawidzę ramek klubowych wszekiego typu od dealerskich po komisowe, reklamy aut "teżciowej" i "co mi zrobisz jak mnie złapiesz". Dla mnie to badziewie i wydaje mi się że większość podzieli to zdanie. Ewentualnie ramki stajni gdzie auto modzone żeby dodać +5 KM do "lansu". Wydaje mi się że Sportaudi.pl jest czymś lepszym niż jakieś tam forum. Jak chłopaki ogarną naklejki klubowe to będzie można nakleić gdzie będzie się podobało...nawet na ramkę.Choć wiadomo są gusta i guściki...
Czyń lub Giń
Nie wypowiedzieli się najbardziej zainteresowane osoby...
Ja prezentując ten zarys naklejki też miałem na uwadze to żeby nie było na niej najebane zbędnych informacji. Jest znaczek S, jest napis sport i jest tradycyjne logo Audi. Nie zrobiłem gekona bo jest on znakiem wersji Quattro a przecież wiadomo że jak S to też quattro. Osobiście w logo forum może być ale na aucie już mi jakoś tak nie pasi. Naklejka ma być dyskretna ale żeby wiadomo było o co chodzi i dlatego zamieściłem tylko logo z napisem bez grafik
...Chociaż tych aut to raczej jest na lekarstwo i np. u mnie spotkać eSkę graniczy z cudem...Może forum zyskałoby sympatyków...i nie chodzi mi tu o ludzi z A4klub.pl
Też mi się tak wydaje...Szkoda...Można by się rozpoznawać kto z forum a kto nieNorbi pisze:Nic z tego nie bedzie, szkoda zachodu...
Czyń lub Giń