Naklejek klubowe na auto...

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
patrykbuk

Post autor: patrykbuk »

asi pisze:a jakie ona ma miec wymiary?
Tego to nie wiem. Nie może być za duża bo będzie ostentacyjnie bic po oczach a o to chyba nie chodzi. Możnaby tego stickera zostawić w tej postaci ale go bardziej ścisnąć żeby nie był rozlazły. Wrzuciłem tylko ogólny zarys jak ja to sobie wyobrażam.
Czyń lub Giń
Awatar użytkownika
CoLo

Post autor: CoLo »

a mi troszku brakuje gekona...fajny motyw ;)
1.8T with FP WHITE inside ;) AEB with ME 7.5
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

jw
Barton66

Post autor: Barton66 »

a może by tak zrobić ramkę do tablic rejestracyjnych z takim napisem? albo po prostu naklejkę na ramkę?
Awatar użytkownika
patrykbuk

Nie neguje ale ja osobiście nienawidzę ramek klubowych wszekiego typu od dealerskich po komisowe, reklamy aut "teżciowej" i "co mi zrobisz jak mnie złapiesz". Dla mnie to badziewie i wydaje mi się że większość podzieli to zdanie. Ewentualnie ramki stajni gdzie auto modzone żeby dodać +5 KM do "lansu". Wydaje mi się że Sportaudi.pl jest czymś lepszym niż jakieś tam forum. Jak chłopaki ogarną naklejki klubowe to będzie można nakleić gdzie będzie się podobało...nawet na ramkę.Choć wiadomo są gusta i guściki...
Czyń lub Giń
Norbi

Post autor: Norbi »

Przecież to forum to badziew, ale jak będzie ładna naklejka, to na czoło można se pierdolnąć. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Ramki to raczej zlu pomysl,nigdy ich nie uzywalem,tasma 2stronna i rzep przemuslowy trzyma jak przykrecone. Co do fajnej naklejki caly czas czekam.
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

Norbi pisze:Przecież to forum to badziew, ale jak będzie ładna naklejka, to na czoło można se pierdolnąć. :mrgreen:

jedyny szczery tutaj hah :mrgreen: może ta naklejka zmieni coś :mrgreen:
Awatar użytkownika
covall

Post autor: covall »

LCQ pisze:
Norbi pisze:Przecież to forum to badziew, ale jak będzie ładna naklejka, to na czoło można se pierdolnąć. :mrgreen:

jedyny szczery tutaj hah :mrgreen: może ta naklejka zmieni coś :mrgreen:
będziemy mieli fanów.. i będziemy rozdawać autografy:)

ps. tak na serio.. może większa rzesza ludzi będzie.. większe spoty itd..
Awatar użytkownika
pietro5

Post autor: pietro5 »

kuwa niech zaprojektuje ktos wkoncu te naklejki to sie zamowi firemek co robia jest mnogo
sylwiasty

Post autor: sylwiasty »

Witam!
To jak ma być z gekonem to może coś takiego:
Obrazek

Oraz w wersji 4x4 :mrgreen: :
Obrazek

Naklejka może być w kształcie owalnym. Przydały by się tylko napisy sport audi.pl w lepszej jakości, ja obrabiałem te ze zdjęcia zamieszczonego na poprzedniej stronie.
Słonik

Post autor: Słonik »

panowie wg mnie dyskretne sportaudi.pl jak na tym projekcie z Forzy w zupelnosci by wystarczylo, kto ma skumac to i tak skuma o co chodzi ;-)
Wymiary nie za duze , max 15-18cm dlugosci.
Jak cos to mam czlowienia co to ogarnie jesli chodzi o produkcje.
Norbi

Post autor: Norbi »

Nic z tego nie bedzie, szkoda zachodu...
Awatar użytkownika
patrykbuk

Nie wypowiedzieli się najbardziej zainteresowane osoby... :-/ Ja prezentując ten zarys naklejki też miałem na uwadze to żeby nie było na niej najebane zbędnych informacji. Jest znaczek S, jest napis sport i jest tradycyjne logo Audi. Nie zrobiłem gekona bo jest on znakiem wersji Quattro a przecież wiadomo że jak S to też quattro. Osobiście w logo forum może być ale na aucie już mi jakoś tak nie pasi. Naklejka ma być dyskretna ale żeby wiadomo było o co chodzi i dlatego zamieściłem tylko logo z napisem bez grafik
Norbi pisze:Nic z tego nie bedzie, szkoda zachodu...
Też mi się tak wydaje...Szkoda...Można by się rozpoznawać kto z forum a kto nie :-D ...Chociaż tych aut to raczej jest na lekarstwo i np. u mnie spotkać eSkę graniczy z cudem...Może forum zyskałoby sympatyków...i nie chodzi mi tu o ludzi z A4klub.pl
Czyń lub Giń
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

---g--sport
-g---audi
quattro

nie chce mi się jeb.. z rysunkami :lol: wystarczy nawet jak powyżej, tylko tak gdzie g jest to gekona wsadzić :mrgreen: osobiście zastosowałbym wszytskie litery i gekona w kolorze czarnym, s-kowe logo czerwone zostawić
ODPOWIEDZ