Zmiana na rs4
- wujek 2pac
W ogłoszeniu napisał, że osobiście ściągnął ze Szwajcarii. To w końcu Ty, czy ten klient?Jacars4 pisze:Ten z allegro to ex moje . Bardzo doskonała sztuka. Nie uderzony i prawdziwy przebieg. Cena na pewno do zbicia ponieważ kupił odemnie następnego tydzień temu. Właściciel ma dużo zabawek.
Mam też nadzieję, że nie tylko dla mnie słowa "ściągnięty ze Szwajcarii" i "bezwypadkowy" użyte w jednym zdaniu to z reguły oksymoron...
Ten program zrobiony został przez Ciebie ?
Poza dywagacjami na forum trzeba będzie się przejechać i tyle.
Ja je sprowadziłem . Opis całego ogłoszenia robił kto inny. Kto szuka niech dzwoni do właściciela. Jedno kupił Snopek z forum drugie zostało u mnie w miasteczku , zaraziłem kumpla tak ,że kupił następne. Cel sprzedaży na pewno też zarobkowy bo kupił je taniej. Teraz buduje golfa 1 vr6 synchro do zabawy.
Nie trzyma sie kupy to co piszesz.Jacars4 pisze:Ja je sprowadziłem . Opis całego ogłoszenia robił kto inny. Kto szuka niech dzwoni do właściciela. Jedno kupił Snopek z forum drugie zostało u mnie w miasteczku , zaraziłem kumpla tak ,że kupił następne. Cel sprzedaży na pewno też zarobkowy bo kupił je taniej. Teraz buduje golfa 1 vr6 synchro do zabawy.