To nie kupujcieemay pisze:Wtedy nie kupujemy danej budy
Nowe audi S4/S6/S7
Bynajmniej nikt nie będzie teraz w C8 klepał zderzaków, błotników, czy cholera wie czego i z S6 robił RS6, jak to ma w wielu przypadkach miejsce obecnie ;) <szczególnie w Polsce C>
a diesle na co dzień na daily rządzą
a tak serio... to zabieg marketingowy, czytałem gdzieś o tym chodzi o taką jakąś konkurencje do M 535d ? 550d? nie wiem jak to teraz wyglada, cos w ten desen, ze najmocniejszy po M5 czy RS6 jest diesel... szkoda, ze w EU, nie ma opcji albo 2.9 bit, albo wspomniany diesel... wtedy byłaby sprawiedliwosc, ale ona istnieje tylko w podrecznikach na studiach na prawie ;d
a diesle na co dzień na daily rządzą
a tak serio... to zabieg marketingowy, czytałem gdzieś o tym chodzi o taką jakąś konkurencje do M 535d ? 550d? nie wiem jak to teraz wyglada, cos w ten desen, ze najmocniejszy po M5 czy RS6 jest diesel... szkoda, ze w EU, nie ma opcji albo 2.9 bit, albo wspomniany diesel... wtedy byłaby sprawiedliwosc, ale ona istnieje tylko w podrecznikach na studiach na prawie ;d
Ostatnio zmieniony 2019-05-08, 17:39 przez Rafal84, łącznie zmieniany 1 raz.
no ja uzytkuje nowe tdi z salonu od 4 lat i ZERO problemów.. NULL, zero, HITLA CLEAR !Wojt3q pisze:Z tymi dieslami nowymi na codzien tak wspaniale nie jest . Nowa e klasa z salonu nie dojechala do domu bo awaria ekologi wyskoczyla na kompie w drodze 🤣😭
VAG ogolnie chyba dla calej grupy stawia na diesle dla europy
Poczekaj aż przesiądziesz się na te najnowsze możesz być zdziwiony ja kiedyś też na codzień używałem diesli dopoki nie było scr i tych najnowszych normRafal84 pisze:no ja uzytkuje nowe tdi z salonu od 4 lat i ZERO problemów.. NULL, zero, HITLA CLEAR !Wojt3q pisze:Z tymi dieslami nowymi na codzien tak wspaniale nie jest . Nowa e klasa z salonu nie dojechala do domu bo awaria ekologi wyskoczyla na kompie w drodze 🤣😭
VAG ogolnie chyba dla calej grupy stawia na diesle dla europy
Bo żenujące jest kto się diesla teraz boi... chyba propaganda, co w tv powiedzą, to obsrane gacie... jakie środowisko takie zachowanie adekwatne, więc te teksty to... ;) można sobie delikatnie w spodnie schować ;) PS: złotówy jak najtaniej zrobić "pinćet" hmm... kurła jak na chinczyku i do przodu ;)Wojt3q pisze:Ogarnij sie januszów u siebie w obejściu poszukaj . Już i tak jestes maskotka forum ze swoimi popisami kultury
Nie jest i nie będzie, ale póki prawo.. lol kurła "prawo" pozwala to bede je cisnal na maxa ;) wiec, na co dzien tylko klekot... i nie Ty jeden miałem z Nimi problemy i nie pierwszy i nie ostatni, ale na żydowóz jak znalazl... przewaznie z dieslami sa problemu jak diesle sa od takich handlarzyn hehehe ;) bo che "tanio kupic" jheheheheWojt3q pisze:Tv nie oglądam tylko z własnego doświadczenia mam porównanie bo na bieżąco auta są zmieniane i wiem z czym są obecnie problemy w dieslach środowisko mnie nie interesuje . Tylko to żeby samochód robił bezproblemowo kilometry i się zwracał bo diesel nie jest funcarem