Nowe audi S4/S6/S7

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Immo

Post autor: Immo »

emay pisze:Wtedy nie kupujemy danej budy
To nie kupujcie
Awatar użytkownika
Rafal84

Post autor: Rafal84 »

Bynajmniej nikt nie będzie teraz w C8 klepał zderzaków, błotników, czy cholera wie czego i z S6 robił RS6, jak to ma w wielu przypadkach miejsce obecnie ;) <szczególnie w Polsce C>

a diesle na co dzień na daily rządzą 8-)

a tak serio... to zabieg marketingowy, czytałem gdzieś o tym chodzi o taką jakąś konkurencje do M 535d ? 550d? nie wiem jak to teraz wyglada, cos w ten desen, ze najmocniejszy po M5 czy RS6 jest diesel... szkoda, ze w EU, nie ma opcji albo 2.9 bit, albo wspomniany diesel... wtedy byłaby sprawiedliwosc, ale ona istnieje tylko w podrecznikach na studiach na prawie ;d
Ostatnio zmieniony 2019-05-08, 17:39 przez Rafal84, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Immo

Post autor: Immo »

Dokładnie, nie byłoby problemu, gdyby klient miał wybór
Awatar użytkownika
Wojt3q

Post autor: Wojt3q »

Z tymi dieslami nowymi na codzien tak wspaniale nie jest . Nowa e klasa z salonu nie dojechala do domu bo awaria ekologi wyskoczyla na kompie w drodze &#129315;&#128557;

VAG ogolnie chyba dla calej grupy stawia na diesle dla europy
Awatar użytkownika
Rafal84

Wojt3q pisze:Z tymi dieslami nowymi na codzien tak wspaniale nie jest . Nowa e klasa z salonu nie dojechala do domu bo awaria ekologi wyskoczyla na kompie w drodze &#129315;&#128557;

no ja uzytkuje nowe tdi z salonu od 4 lat i ZERO problemów.. NULL, zero, HITLA CLEAR !
Awatar użytkownika
Wojt3q

Rafal84 pisze:
Wojt3q pisze:Z tymi dieslami nowymi na codzien tak wspaniale nie jest . Nowa e klasa z salonu nie dojechala do domu bo awaria ekologi wyskoczyla na kompie w drodze &#129315;&#128557;

no ja uzytkuje nowe tdi z salonu od 4 lat i ZERO problemów.. NULL, zero, HITLA CLEAR !
Poczekaj aż przesiądziesz się na te najnowsze możesz być zdziwiony ja kiedyś też na codzień używałem diesli dopoki nie było scr i tych najnowszych norm
Awatar użytkownika
Rafal84

Wojt3q pisze: Poczekaj aż przesiądziesz się na te najnowsze możesz być zdziwiony ja kiedyś też na codzień używałem diesli dopoki nie było scr i tych najnowszych norm
na wszystko sa obejscia, ja z tym problemów nie mam, ament ! Janusz do domu !
Awatar użytkownika
Wojt3q

Ogarnij sie januszów u siebie w obejściu poszukaj . Już i tak jestes maskotka forum ze swoimi popisami kultury
Awatar użytkownika
Rafal84

Wojt3q pisze:Ogarnij sie januszów u siebie w obejściu poszukaj . Już i tak jestes maskotka forum ze swoimi popisami kultury
Bo żenujące jest kto się diesla teraz boi... chyba propaganda, co w tv powiedzą, to obsrane gacie... jakie środowisko takie zachowanie adekwatne, więc te teksty to... ;) można sobie delikatnie w spodnie schować ;) PS: złotówy jak najtaniej zrobić "pinćet" hmm... kurła jak na chinczyku i do przodu ;)
Awatar użytkownika
Wojt3q

Tv nie oglądam tylko z własnego doświadczenia mam porównanie bo na bieżąco auta są zmieniane i wiem z czym są obecnie problemy w dieslach środowisko mnie nie interesuje . Tylko to żeby samochód robił bezproblemowo kilometry i się zwracał bo diesel nie jest funcarem
Awatar użytkownika
Rafal84

Wojt3q pisze:Tv nie oglądam tylko z własnego doświadczenia mam porównanie bo na bieżąco auta są zmieniane i wiem z czym są obecnie problemy w dieslach środowisko mnie nie interesuje . Tylko to żeby samochód robił bezproblemowo kilometry i się zwracał bo diesel nie jest funcarem
Nie jest i nie będzie, ale póki prawo.. lol kurła "prawo" pozwala to bede je cisnal na maxa ;) wiec, na co dzien tylko klekot... i nie Ty jeden miałem z Nimi problemy i nie pierwszy i nie ostatni, ale na żydowóz jak znalazl... przewaznie z dieslami sa problemu jak diesle sa od takich handlarzyn hehehe ;) bo che "tanio kupic" jhehehehe
Awatar użytkownika
Wojt3q

Podpieram się doświadczeniami z nowymi samochodami na okresie 5 lat od zakupu
Awatar użytkownika
Rafal84

Wojt3q pisze:Podpieram się doświadczeniami z nowymi samochodami na okresie 5 lat od zakupu
Szanuje, i to uwazam za normalna rozmowe, a nie wyzwiskami, albo zdebaczeniem. PS: przecyztales ksiazke ? :D
Awatar użytkownika
Wojt3q

Przeczytałem życiowa . Moja odpowiedz była na tego " janusza do domu !" Bo jakoś moje wypowiedzi nie świadczyły o januszowaniu
Awatar użytkownika
Rafal84

Wojt3q pisze:Przeczytałem życiowa . Moja odpowiedz była na tego " janusza do domu !" Bo jakoś moje wypowiedzi nie świadczyły o januszowaniu
Luzik.... Oldtimer Show Nadarzyn Zapraszam :)
ODPOWIEDZ