UWAGA!!!!! UWAGA!!!!! UWAGA!!!!!!
Niedziela gicior, z chęcią porównam mojego zamuła do szybkich 2.7   

Ostatnio zmieniony 2010-10-26, 14:03 przez Norbi, łącznie zmieniany 1 raz.

ogólnie jestem pod wrażeniem....nie sądziłem wogole ze prawie seryjny silnik z S4 wygeneruje takie cyfry, nawet nie chodzi juz o wielkość spręzarek.....Ciekawi mnie gdzie jest granica i nie chodzi mi o granice wytrzymałości silnika. 
[ Dodano: 2010-10-27, 20:15 ]

[ Dodano: 2010-10-27, 20:15 ]
tam zaraz już banasportmile pisze:trzeba dac Adamowi bana bo strasznie pesymistycznie ostatnio podchodzi i nie wierzy w audi .

aw - trochę wiary we mnie :) z Moich obserwacji wynika że Golfik puchnie na 4 biegu nawet z nitro, a dobre czasy ma w gółownej mierze przez zajebisty start...
Ścigam się od 7 lat i kilka pucharów mam, z mistrzostw Polski też, więc mówie Ci - żle postawiłeś :)
W przypadku Audi to dostaje auto 15 min przed jakimś spotem i nawet nie mam czasu przetestować auta na kolejnym setupie - poprostu wsiadam i upalam - i nawet jak widać mi wychodzi :)))
Teraz to Daniel nie przyjedzie na stówe 

Co do cyferek i wytrzymałości to sprawdzimy - wyddaje mi się że na wiosnę silnik padnie przy tej mocy, ale i tak liczyłem że wcześniej to się stanie - a jeżdzi i oby jak najdłużej 

Piotrek - co do mielenia, to teraz mogę sobie ustawić wkońcu inne doładowanie na poszczególnych biegach, więc na jedynce będzie ok 1 bar i myslę że starty się poprawia.
W niedzielę bierzcie kamery - nagramy parę filmików na żimę ;)

Ścigam się od 7 lat i kilka pucharów mam, z mistrzostw Polski też, więc mówie Ci - żle postawiłeś :)
W przypadku Audi to dostaje auto 15 min przed jakimś spotem i nawet nie mam czasu przetestować auta na kolejnym setupie - poprostu wsiadam i upalam - i nawet jak widać mi wychodzi :)))
Teraz to Daniel nie przyjedzie na stówe

Co do cyferek i wytrzymałości to sprawdzimy - wyddaje mi się że na wiosnę silnik padnie przy tej mocy, ale i tak liczyłem że wcześniej to się stanie - a jeżdzi i oby jak najdłużej

Piotrek - co do mielenia, to teraz mogę sobie ustawić wkońcu inne doładowanie na poszczególnych biegach, więc na jedynce będzie ok 1 bar i myslę że starty się poprawia.
W niedzielę bierzcie kamery - nagramy parę filmików na żimę ;)