Frajda... na razie frajda... poczekaj na momenty wkurwienia :Dkenpachi pisze::) Trzeba było kupić eresa :) ale z drugiej strony, to mega frajda jest tuningować furę.
Projekt: S4 Stage 1 ==> Stage 3 460 - 480 KM
No wiem wiem, ale dzieki wam spodziewam sie ze coś na pewno bedzie do zrobienia ekstra. Wiec wiem o tym i jestem przygotowany :) i sie nie przejmuje. Zrobie ta furke na tip top. Najważniejsze, ze moja druga połówka juz to zaakceptowała :D poza tym kupiłem jej nie dawno motor, wiec mam na nią haka ;p i za bardzo nie może podskakiwać lol (mam nadzieje ze tego nie zobaczy ;p)Flyer pisze:Frajda... na razie frajda... poczekaj na momenty wkurwienia :Dkenpachi pisze::) Trzeba było kupić eresa :) ale z drugiej strony, to mega frajda jest tuningować furę.
Zajebiste fele 4-5 kola??cos tam by kupil moze   ale zajebiste kolo moze kosztowac x2 wiecej plus opony 3,5 k plus heble ze 4 kola wiec tak z z min 15 nawet  policz na zajebisty zestaw hebli i kola
  ale zajebiste kolo moze kosztowac x2 wiecej plus opony 3,5 k plus heble ze 4 kola wiec tak z z min 15 nawet  policz na zajebisty zestaw hebli i kola   ewentualnie zawsze mozna to obnizyc.Jedno jest pewne przy mocach 400++ seria nie zatrzymuje auta.Takze wez pod uwage zrobienia hamulcy w planowanym budzecie.
  ewentualnie zawsze mozna to obnizyc.Jedno jest pewne przy mocach 400++ seria nie zatrzymuje auta.Takze wez pod uwage zrobienia hamulcy w planowanym budzecie.

ale zajebiste kolo moze kosztowac x2 wiecej plus opony 3,5 k plus heble ze 4 kola wiec tak z z min 15 nawet  policz na zajebisty zestaw hebli i kola
  ale zajebiste kolo moze kosztowac x2 wiecej plus opony 3,5 k plus heble ze 4 kola wiec tak z z min 15 nawet  policz na zajebisty zestaw hebli i kola   ewentualnie zawsze mozna to obnizyc.Jedno jest pewne przy mocach 400++ seria nie zatrzymuje auta.Takze wez pod uwage zrobienia hamulcy w planowanym budzecie.
  ewentualnie zawsze mozna to obnizyc.Jedno jest pewne przy mocach 400++ seria nie zatrzymuje auta.Takze wez pod uwage zrobienia hamulcy w planowanym budzecie.Dla mnie zajebiste fele to BBS'y :) http://allegro.pl/felga-audi-bbs-motors ... 26530.htmlluk448 pisze:Zajebiste fele 4-5 kola??cos tam by kupil mozeale zajebiste kolo moze kosztowac x2 wiecej plus opony 3,5 k plus heble ze 4 kola wiec tak z z min 15 nawet policz na zajebisty zestaw hebli i kola
ewentualnie zawsze mozna to obnizyc.Jedno jest pewne przy mocach 400++ seria nie zatrzymuje auta.Takze wez pod uwage zrobienia hamulcy w planowanym budzecie.
PS
Jak nie starczy na heble, to cegła pod pedał gazu i jazda lol
					Ostatnio zmieniony 2014-08-06, 16:09 przez kenpachi, łącznie zmieniany 1 raz.

Do mojego czarnego też super. Oby za dużo osób ich nie miało, bo wtedy będzie lipaRRyb pisze:te koła są mistrzami ich kolor jest kozakiem. Do mojego koloru widziałem, że pasują idealnie

Ale jak używałem symulacji, to nie ma innej felgi, która w tej cenie która tak zajebiście do naszych furek pasowała (jak dla mnie) :)
Oj zrobi, ale panie... jak to super wygląda :)luk448 pisze:No to 4 kola plus opony z 3,5 plus heble i sie sumka zrobi
No zobaczymy... najpierw muszę ogarnąć to co kupiłem plus "niespodzianki", zobaczymy czy jakaś kasa zostanie...
[ Dodano: 2014-08-06, 16:08 ]
Jest już u nas chyba taka eska albo ereska. Są zdjęcia. Chyba, że chcesz zobaczyć na żywo? :)luk448 pisze:Ja musialbym zerknac jak to wyglada na aucie