kenpachi pisze::) Trzeba było kupić eresa :) ale z drugiej strony, to mega frajda jest tuningować furę.
Frajda... na razie frajda... poczekaj na momenty wkurwienia :D
No wiem wiem, ale dzieki wam spodziewam sie ze coś na pewno bedzie do zrobienia ekstra. Wiec wiem o tym i jestem przygotowany :) i sie nie przejmuje. Zrobie ta furke na tip top. Najważniejsze, ze moja druga połówka juz to zaakceptowała :D poza tym kupiłem jej nie dawno motor, wiec mam na nią haka ;p i za bardzo nie może podskakiwać lol (mam nadzieje ze tego nie zobaczy ;p)
quadysz pisze:co do hebli to nie zastanawiaj sie i wal wieksze
Dzięki, tyle, że to kupa kasy wyjdzie. Jak już zmieniać fele, to na jakieś zajebiste - czyli 4-5 koła, plus zestaw hamulcy 3-5. Ehhhh no nie wiem... gdbybym się zdecydował na duże to na pewno musiałoby to poczekać do przyszłego roku
Zajebiste fele 4-5 kola??cos tam by kupil moze ale zajebiste kolo moze kosztowac x2 wiecej plus opony 3,5 k plus heble ze 4 kola wiec tak z z min 15 nawet policz na zajebisty zestaw hebli i kola ewentualnie zawsze mozna to obnizyc.Jedno jest pewne przy mocach 400++ seria nie zatrzymuje auta.Takze wez pod uwage zrobienia hamulcy w planowanym budzecie.
luk448 pisze:Zajebiste fele 4-5 kola??cos tam by kupil moze ale zajebiste kolo moze kosztowac x2 wiecej plus opony 3,5 k plus heble ze 4 kola wiec tak z z min 15 nawet policz na zajebisty zestaw hebli i kola ewentualnie zawsze mozna to obnizyc.Jedno jest pewne przy mocach 400++ seria nie zatrzymuje auta.Takze wez pod uwage zrobienia hamulcy w planowanym budzecie.
RRyb pisze:te koła są mistrzami ich kolor jest kozakiem . Do mojego koloru widziałem, że pasują idealnie
Do mojego czarnego też super. Oby za dużo osób ich nie miało, bo wtedy będzie lipa
Ale jak używałem symulacji, to nie ma innej felgi, która w tej cenie która tak zajebiście do naszych furek pasowała (jak dla mnie) :)
luk448 pisze:No to 4 kola plus opony z 3,5 plus heble i sie sumka zrobi
Oj zrobi, ale panie... jak to super wygląda :)
No zobaczymy... najpierw muszę ogarnąć to co kupiłem plus "niespodzianki", zobaczymy czy jakaś kasa zostanie...
[ Dodano: 2014-08-06, 16:08 ]
luk448 pisze:Ja musialbym zerknac jak to wyglada na aucie
Jest już u nas chyba taka eska albo ereska. Są zdjęcia. Chyba, że chcesz zobaczyć na żywo? :)