)
)bede działal z kanału w sumie najbardziej chodzi mi o dojscie do srub, co z wydechem i rozrusznikiem

polosie i wał na początek
samo łożysko oporowe da sie kupić?
 )
)
 Jak masz wszystkie fabryczne osłony termiczne to wiesz, musisz uzbroić się w cierpliwość
 Jak masz wszystkie fabryczne osłony termiczne to wiesz, musisz uzbroić się w cierpliwość  Albo się nie baw i od razu z silnikiem wyciągaj jak poobrabiasz imbusy 5'tki na turbinach
 Albo się nie baw i od razu z silnikiem wyciągaj jak poobrabiasz imbusy 5'tki na turbinach   Jak nie masz osłon to jakoś pójdzie - ja u siebie akurat półosie w sumie zawsze wyciągam, bo przynajmniej dostęp do śrub jest dużo lepszy i nic mnie nie wk..wia przy wyjmowaniu skrzyni później. Sondy wykręć żeby wyjąć bezproblemowo DP. Z przodu zderzak do zdjęcia, musisz odkręcić pas przedni od podłużnic, żeby odkręcić snub'a. A jego musisz odkręcić żeby podlewarować silnik i odkręcić śruby od skrzyni, które są nad sankami - chyba, że już ktoś u Ciebie je przerobił na 16'tkę czy tam cokolwiek innego i da radę poligonem jakoś tam podejść ;) Wysprzęglika nie wyciągam tylko odpinam i zakładam cienki wężyk zatkany śrubką na przewód do niego co by płyn nie uciekał ;)
 Jak nie masz osłon to jakoś pójdzie - ja u siebie akurat półosie w sumie zawsze wyciągam, bo przynajmniej dostęp do śrub jest dużo lepszy i nic mnie nie wk..wia przy wyjmowaniu skrzyni później. Sondy wykręć żeby wyjąć bezproblemowo DP. Z przodu zderzak do zdjęcia, musisz odkręcić pas przedni od podłużnic, żeby odkręcić snub'a. A jego musisz odkręcić żeby podlewarować silnik i odkręcić śruby od skrzyni, które są nad sankami - chyba, że już ktoś u Ciebie je przerobił na 16'tkę czy tam cokolwiek innego i da radę poligonem jakoś tam podejść ;) Wysprzęglika nie wyciągam tylko odpinam i zakładam cienki wężyk zatkany śrubką na przewód do niego co by płyn nie uciekał ;) A jak są normalne śruby to da radę podejść kluczem płaskooczkowym na przykład, bez podnoszenia silnika.
 A jak są normalne śruby to da radę podejść kluczem płaskooczkowym na przykład, bez podnoszenia silnika. [/img]
[/img]  ). musze pociac wydech bo mam na stałe no i pomeczyc sie z tymi osłonami bo są, no i sonda oby poszla: -))) (jakby dobrze uciąć dp to by wyszła skrzynia bez zdejmowania z turbin, ale jak to potem pospawac:D )
). musze pociac wydech bo mam na stałe no i pomeczyc sie z tymi osłonami bo są, no i sonda oby poszla: -))) (jakby dobrze uciąć dp to by wyszła skrzynia bez zdejmowania z turbin, ale jak to potem pospawac:D ) )
  )