Pytania:
Co masz PAnie za Y w aucie?I skad wytrzasnales te wloty-bo ta maska coraz bardziej mi sie podoba Duzo pierdolenia z odmierzeniem tego zeby bylo rowno?
uki pisze:wygląda całkiem fajnie, a z czego te napisy są wykonane ?? Trwałe są chociaż ??
Z czego dokładnie są zrobione te napisy to nie wiem, jest to jakieś elastyczne tworzywo i guma...
luk448 pisze:Pytania:
Co masz PAnie za Y w aucie?I skad wytrzasnales te wloty-bo ta maska coraz bardziej mi sie podoba Duzo pierdolenia z odmierzeniem tego zeby bylo rowno?
Y seria S4. Wloty znalazłem na olx, mierzenia było sporo, a im bardziej i więcej mierzyłem tym wydawało się że jest coraz bardziej krzywo
emay pisze:Gracek wrzuć jakieś aktualne foto przodu. Zastanawiam się aby zlikwidowac przednią tablice rejestracyjną. Miałeś jakieś nieprzyjemności ?
Lakiernik nie miał problemu wyprofilować tej wnęki ? Plastik dospawał czy szpachlą zapchał tą wnękę ?
Nieprzyjemności nie miałem, oddałem zderzak do plastikarza, wyciął wnękę, uformował i wspawał ją na równo, ślady po spawach już lakiernik wyrównał szpachlą, całość pomalował...