Audi A6 C5 2.7 Biturbo 2002r 400+?
To praktycznie takie same jak u mnie :) Jak Ci wstają?JUZIU pisze:Doładowanie 1.1 baraxan pisze:No wynik super. Na jakim doładowaniu ten wynik? Ja też odebrałem tydzień temu od Bola auto z hybrydami K03 ale jeszcze nie hamowałem go bo w pobliżu mam tylko VTecha. Ciekawe ile mi wypluje bo też celujemy w 400+ :D
To nie moje auto tylko wiem że doładowanie 1.1 bara;) u mnie jest 1.2xan pisze:To praktycznie takie same jak u mnie :) Jak Ci wstają?JUZIU pisze:Doładowanie 1.1 baraxan pisze:No wynik super. Na jakim doładowaniu ten wynik? Ja też odebrałem tydzień temu od Bola auto z hybrydami K03 ale jeszcze nie hamowałem go bo w pobliżu mam tylko VTecha. Ciekawe ile mi wypluje bo też celujemy w 400+ :D
Wiem wiem, myślałem że popostu znasz temat i możesz coś więcej powiedzieć. :D Bardzo mnie ten temat interesuje zwłaszcza że sam dopiero co odebrałem auto.
[ Dodano: 2016-12-23, 22:10 ]
[ Dodano: 2016-12-23, 22:10 ]
Jeżeli mnie pytasz to moje były robione w Turbospec. To te co były na Olx. Okazało się że to nie były byłe Jahyra. Pojechałem z Bolem je obejrzeć i wziąłem. Tez CNC, podobnie jak u Agd a wymiary wirników Bolo zmierzył i są identyczne jak w RS6.luk448 pisze:A kto robil turbiny?Peruny? To mozna powiedziec ze to k03 hybryda z plusem
Turbiny robione w TC Turbo z łodzi, czekałem troche na nie ,bo mieli problem z dopasowaniem żeliwa czy coś,ale warto było. Ciągle informowali mnie na jakim etapie jest przeróbka... miły rzeczowy kontakt. Polecam. Dostałem z turbinami fakture, wykres wywazenia i gwarancje na na rok! :) Jak jade tym autem to słysze ze od 2 tyś zaczynaja turbinki pracować ale zabawa zazyna sie dopiero od ok 2600-2800obr/min :) Ogólnie jeden dzien tym autkiem jeżdżę i jestem mega zadowolony, najlepsze ,że zatankowałem autko do pełna i po mieście za prezentami przejeździłem 100km, spalanie na 100km po ponownej wizycie na stacji wyniosło 13,5 bez pałowania autka. Więc jestem mega zadowolony.
[ Dodano: 2016-12-24, 12:13 ]
A sprzęgło zamówione jest z RS4 pokryte Kevlarem. Pod koniec Stycznia wraca do Digitun na wymiane sprzęgła i znów na rolki.
[ Dodano: 2016-12-24, 12:13 ]
A sprzęgło zamówione jest z RS4 pokryte Kevlarem. Pod koniec Stycznia wraca do Digitun na wymiane sprzęgła i znów na rolki.