Właśnie nic nie stukało i żadnych dziwnych dźwięków nie był tylko było szarpnięcie jak pisałem wyżej i dlatego nie wiem czy to wina dwumasa, jeszcze jeden filmik dla nie bardzo rozumiem rozumiem SID można jakoś bardziej łopatologicznie
? Bo wydawało mi się że jak naciągnie się to w jedną stronę to powinno wrócić na ten sam znak... https://www.youtube.com/watch?v=ddl028Pcf9o
Ja tam się nie znam ale takie zdjąłem z auta i nic nie stukało.
Na filmie sprawdzasz jak zachowują się wg własnej osi, a teraz sprawdź tak jakbyś chciał odciągnąć jedną powierzchnię od drugiej. Jak nie ma luzu to raczej jest ok.
Bo właśnie zastanawia mnie te szarpnięcie przy zmianie biegów czy to dwumas czy może np. dyfer fajnie by było porównać nowego dwumasa bo szkoda mi 2,5 k na nowy jak ten okazał by się jeszcze zdrowy...
Dlatego zacząłem od tego bo i tak sprzęgło się ślizgało więc idzie do wymiany i nie widzi mi się drugi raz wyciągać to wszystko.
Jeszcze jest też kwestia powłoki ciemnej na tym dwomasie bo widać na nim przegrzania i małe nierówności. Tarcza z dociskiem trafi pewnie do Radzikowskiego może coś zrobi w podobnych pieniądzach co zestaw z rs4 jak nie no to będzie z rs4 za tym się jeszcze nie rozglądałem.