Audi A6 C5 2.7 Biturbo 2002r 400+?
TC Turbo już tydzien trzyma turbiny bo czeka na nowe żeliwo z K03S, Więc auto rozebrano stoi :(emilzizi pisze:? Jakieś postępy? Czy to nadal tajemnica?
[ Dodano: 2016-11-04, 17:09 ]
Już drugi tydzien ludzie z łodzi trzymią te turbiny :(. Czekają na dostawe żeliwa w dalszym ciągu bo moje było popękane, nie wiadomo ile jeszcze zejdzie. Nie chce blokowac firmy w której auto stoi i coraz bardziej myślę czy przypadkiem nie pójść w to http://sidmotorsport.pl/pl/199-s4-rs4-r ... o-k04.html ,tylko obawiam się już o sprzęgło, pomimo że jest nowe... Koszta i tak nie małe już są jak dla mnie, ale tu przynajmniej jest nowa turbina nie grzebana, mocniejsza i powinno być bardziej bezawaryjnie jak myślicie?.

Witam Panowie. Autko zrobione. Troche to trwało ale efekt przerósł moje oczekiwania. Firma Digitun spisała się. Autko wypluło 424KM 530nm!!
. Niestety seryjne sprzęgło się poddaje dlatego Digitun troche obniżyl wyniki żeby szło jakoś jezdzić, w Marcu zmienie sprzegło i ponownie na program poleci. Zobaczymy ile da się poprawić obecny wynik. Ale jak dla mnie to już jest mega rewelacja! :) Naprawde w Didgitun pracują fachowcy, polecam każdemu kto się wacha.

- Silnik wyciągnięty i rozebrany, uszczelniany, wszystkie cześci co wymagały wymiany byly wymienione wraz z rozrządem
-Turbo Hybrydy robione w TC Turbo z Łodzi
-Wtryski 440
-FMIC
-Pompa bosch 044
-DP + cały nowy wydech wykonany przez Digitun
Jedyne co mnie boli to fakt ,ze od razu nie wsadziłem nowego sprzegła z RS
-Turbo Hybrydy robione w TC Turbo z Łodzi
-Wtryski 440
-FMIC
-Pompa bosch 044
-DP + cały nowy wydech wykonany przez Digitun
Jedyne co mnie boli to fakt ,ze od razu nie wsadziłem nowego sprzegła z RS

Ostatnio zmieniony 2016-12-22, 19:38 przez agd20, łącznie zmieniany 1 raz.