generalnie to jak mam przekroj przez te zawieszenia to wydaje mi sie ze wszystko zalezy od partii, czasem chinczykczy kraft za 450 zl jezdzi 20 tysi, a bywa ze gorny wahacz czy koncowka febi po 5 tysiach lapie luz- fakt ze wymieniaja na niby gw ale za robote trzeba placic
takze sam nie wiem co montowac do siebie:-)) ale mam pozytywne doswiadczenie z taka firma energy costam(750 zl komplet u mnie, gosc juz 2 lata jezdzi od kiedy mu zalozylem to tylko 2 koncowki padly)
Ja kiedys zakladalem do A4 B7 teraz mam założone w alfie żony i w turanie jedno i drugie ciężkie dupy mają a MS spisują się bardo dobrze. Mechanik zawsze się śmieje z tej firmy ale jak pytam dlaczego i czy gówno to już nie ma przykladow na to ze komuś się szybko zjeba......
U mnie update. MS'y znowu pracują jak nowe.... Jeden duży wahacz był tylko wysrany a dokładniej tuleja gumowa miała luz i się przesuwała aż dochodziło do tarcia metalu.
Musiał być wadliwy od nowego bo odgłosy 2tyg po założeniu się pojawiły i narastały.
Także nie jest tak źle ; )
Kierbi pisze:U mnie update. MS'y znowu pracują jak nowe.... Jeden duży wahacz był tylko wysrany a dokładniej tuleja gumowa miała luz i się przesuwała aż dochodziło do tarcia metalu.
Musiał być wadliwy od nowego bo odgłosy 2tyg po założeniu się pojawiły i narastały.
Także nie jest tak źle ; )
Moje juz czekaja i za 2 tyg zobacze co to warte
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Zarówno ja jak i kilku innych bywalców tego forum których znam i latałem po mieście mieliśmy mastersporta i ja osobiście sobie chwaliłem i napewno nie zapłaciłbym 1,5k za topy
Wole pakowac mastersporty co rok za 500 zl niz kupowac te jebane Lemfordery i inne drogie hujostwo a i tak te drogie sie wypierdolą po roku.U siebie mam mastersporty i lataja juz 3 rok
luk448 pisze:Wole pakowac mastersporty co rok za 500 zl niz kupowac te jebane Lemfordery i inne drogie hujostwo a i tak te drogie sie wypierdolą po roku.U siebie mam mastersporty i lataja juz 3 rok
luk448 pisze:Wole pakowac mastersporty co rok za 500 zl niz kupowac te jebane Lemfordery i inne drogie hujostwo a i tak te drogie sie wypierdolą po roku.U siebie mam mastersporty i lataja juz 3 rok