Ja mam Mtu. 60% znizek i 7 lat bez szkodowej jazdy. W zeszlym roku skladka 621zł w tym 856zl z tym ze w tym roku wzialem dodatkowe ubezpiecznie szyb i cos tam jeszcze. Placone na raz.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Moje zarejestrowane nie normalnie bo w Wawie kiedys ode nie za Audi Coupe z2.3 chcieliponad 2.5 kola jebane skurwysynce.Obecnie OC za s4 to 540 zl za rok
Różnie, gdzie na daną chwilę najtaniej, robione w agencji
Robią rabaty bo całe życie bezkolizyjnie jeżdżę i sporo aut, ale myślę że to dzięki regionowi
Moja zonka Ibiza 2001 1,4 bez znizek bo pierwsze auto ale prawko od 2005 - 1330 PZU
Ja place w grudniu, babeczka mowi ze mniej jak 800 na pewno nie bedzie... Popierdolone stawki!
A ja milłem 340zł a teraz 344zl pytałem dlaczego tak mało to dowiedziałem się że nie zostałem objęty podwyżkami bo w jakimś tam systemie mam bardzo dobre referencje czy coś takiego .
A jeszcze dowiedzialem się ze gdybym został objęty podwyżka to zapłasiłbym min.480zl
Ja dziś ubezpieczylem auto i wcześniejsza składka 704 zł, a teraz 1400 zł jestem współwłaścicielem i nie mam ukończonych 26 lat i dlatego wzwyżka, auto zarejestrowane na mamę prawko posiadam 6 lat i żadnej szkody z mojego tytułu 😊 także tak.