Ja sobie tak przyciemniłem półtora roku temu i jeszcze nikt się nie przyczepił. Tył mam o jeden odcień ciemniejszy niż przód. Tylko że jest to folia lustrzana a nie czarna i może dlatego tak się nie rzuca w oczy.
U Ciebie zajebiscie by wyglądały mocno czarne ale pewnie za długo byś nie pojeździł. Coś pomiędzy 1 i 2 byłoby optymalne.
Hej, pytanie mam o komfort jazdy przy predkosciach 200+.. przy np. 250 da sie jeszcze normalnie rozmawiac?
Jak sie auto zachowuje przy takich predkosciach? Masz jakies problemy z nim podczas na prawde szybkiej jazdy?
Głośno nie jest. Jeśli porównamy stabilność przy tych prędkościach do np. rs6 c5 to niestety jest bardziej podatny na wiatr, ale to chyba naturalne przy tej wielkości.
500kg żelastwa robi różnicę, mam podobne wrażenia co Szupryk.
Głośno może być ;) nie wiem jak w 8P, ale w 8V są dwa wydechy - ja mam std nie opcjonalny, i w trybie z zamkniętymi klapami, jest cicho jak w 1.4 TFSI :), jak otworzysz klapy - no to się zaczyna :) z tym wydechem opcjonalnym już tak kolorowo nie jest :(, więc jeśli to auto ma latać po trasie - to szukaj sztuki bez RS Sport Exhaust.
RS3 [8V] Sportback '15
BYŁO
S6 [C5] Avant 4.2 quattro '01
A4 [B5] Avant 1.8T quattro '97
Jest naprawde fajnie - nie narzekam na głośność w aucie.
Tymczasem Rs3 jak co pół roku odwiedziło profesjonalistę celem wyczyszczenia i zabezpieczenia lakieru na sezon. Kilka fotek poniżej. Fura jeszcze na kołach zimowych, bo nie mam czasu ich wymienić
Szupryk a ja w temacie tablicy i radarowców ;), długo już tak latasz bez przedniej?
Bo nie ukrywam wygląda zajebiście :), też bym może zdjął i włożył do bagażnika :)
RS3 [8V] Sportback '15
BYŁO
S6 [C5] Avant 4.2 quattro '01
A4 [B5] Avant 1.8T quattro '97
Po pół roku od zakupu jechałem w trasę i wyjąłem ją na chwile i .... tak już został biedaczek
Było kilka kontroli, blacha w bagażniku, rozmowa o aucie i jechałem wolno