zaliczka była wpłacona 11.09.2016
DANE PANA Z KRS:
zarejestrowane rozmowy wrzucę w dniu jutrzejszym w przypadku braku rostrzygnięcia sprawy
screeny:
http://i.imgur.com/pEQ0rd7.jpg

tel:
http://i.imgur.com/5G3eO5z.jpg

to powiedziałeś 08.10.16,martin_wml pisze:Jakoś zapomiałeś wspomnieć,ze poinformowałem Cię, że turo jest w aucie i wyjęcie trochę potrwa.
Stwierdziłeś, że masz poczekasz.
Powiedziałem Ci,ż paczkę kurier zabrał w środę, a ja jestem w Holandii. Nie mam pojęcia czemu jej nie dostałeś...
Wrócę w tygodniu to sprawę wyjaśnię, więc za przeproszeniem "nie sraj ogniem" bo Cię na te marne grosze nie oszukam...
P.S
Pedałowi z Zakopanego za komentarze z góry dziękujemy.
POWTARZAM TURBO JEST WYSŁANE I NIC CI NIE ODDAM, DOPÓKI NIE ODDASZ TURBIN!!!Garret pisze:to powiedziałeś 08.10.16,martin_wml pisze:Jakoś zapomiałeś wspomnieć,ze poinformowałem Cię, że turo jest w aucie i wyjęcie trochę potrwa.
Powiedziałem Ci,ż paczkę kurier zabrał w środę, a ja jestem w Holandii. Nie mam pojęcia czemu jej nie dostałeś...
Wrócę w tygodniu to sprawę wyjaśnię, więc za przeproszeniem "nie sraj ogniem" bo Cię na te marne grosze nie oszukam...
P.S
PACZKI NA MOJE DANE W OGÓLE NIE MA W SYSTEMIE KEX!
INTERESUJE MNIE TYLKO I WYŁĄCZNIE ZWROT ZALICZKI TAK JAK PISAŁEM W SMS!
NA ZWROT ZALICZKI CZEKAM DO JUTRA GODZ 17:00(OSTANIA SESJA PRZYCHODZĄCA W MOIM BANKU)
najpierw trzeba wysłać. KEX też rejestruje rozmowy więc można to potwierdzić.martin_wml pisze:POWTARZAM TURBO JEST WYSŁANE I NIC CI NIE ODDAM, DOPÓKI NIE ODDASZ TURBIN!!!Garret pisze:to powiedziałeś 08.10.16,martin_wml pisze:Jakoś zapomiałeś wspomnieć,ze poinformowałem Cię, że turo jest w aucie i wyjęcie trochę potrwa.
P.S
PACZKI NA MOJE DANE W OGÓLE NIE MA W SYSTEMIE KEX!
INTERESUJE MNIE TYLKO I WYŁĄCZNIE ZWROT ZALICZKI TAK JAK PISAŁEM W SMS!
NA ZWROT ZALICZKI CZEKAM DO JUTRA GODZ 17:00(OSTANIA SESJA PRZYCHODZĄCA W MOIM BANKU)
NIE MAM POJĘCIA CZEMU ICH JESZCZE NIE MASZ.
do mnie dzwonisz zza granicy wyzywasz od chujów pajaców pedałow, grozisz mi, a do kuriera po tracking nie umiesz przedzwonić? Proszę Cie...martin_wml pisze:Do pajaca nie dociera,że u mnie kurier zabiera paczki i przywozi zlecenie z całego tygodnia w piątek, a ja jestem za granicą.
Przed przelaniem zaliczki poinformowałem go,ze może to potrwać miesiąc, półtora.Kornetto pisze:Nie stresujcie sie Panowie. Garret jesli Martin juz na forum napisał to raczej sam do końca nie wie jak sprawa wyglada, znam z autopsji różne przypadki (sam czekam 4ty miesiąc juz teraz na zwrot kasy, na furke nawet juz nie wspomnę ile :p) Swoją droga z drugiej strony wyzywanie sie nie jest odpowiednia metoda rozwiązania sprawy. Okej? Pozdrawiam i zycze rozwiązania pozytywnieszybkiego i zdrowia Wam :)
1-1.5 miesiąca? jest czarno na białym w mojej skrzynce odbiorczej oraz na załączonym screenie. Sam zamieszałeś swoją firmę podając mi twoje firmowe nicki na allegro.martin_wml pisze:Przed przelaniem zaliczki poinformowałem go,ze może to potrwać miesiąc, półtora.Kornetto pisze:Nie stresujcie sie Panowie. Garret jesli Martin juz na forum napisał to raczej sam do końca nie wie jak sprawa wyglada, znam z autopsji różne przypadki (sam czekam 4ty miesiąc juz teraz na zwrot kasy, na furke nawet juz nie wspomnę ile :p) Swoją droga z drugiej strony wyzywanie sie nie jest odpowiednia metoda rozwiązania sprawy. Okej? Pozdrawiam i zycze rozwiązania pozytywnieszybkiego i zdrowia Wam :)
Nie było problemu, teraz jest.Poza tym po co miesza moją firmę i upublicznia dane firmy, skoro turbo sprzedałem jako osoba prywatna, bo były moje,a nie firmy...
POWTARZAM PO RAZ 10 PACZKA ZOSTAŁA PRZEKAZANA KURIEROWI W ŚRODĘ!!!!!
UDOWODNIĘ TO JAK WRÓCĘ.
Pokazałeś swoją dojrzałość i fachowe podejście do klienta przed chwilą podczas rozmowy telefonicznej.martin_wml pisze:A te grosze i tak dostaniesz z powrotem.Kornetto pisze:Nie stresujcie sie Panowie. Garret jesli Martin juz na forum napisał to raczej sam do końca nie wie jak sprawa wyglada, znam z autopsji różne przypadki (sam czekam 4ty miesiąc juz teraz na zwrot kasy, na furke nawet juz nie wspomnę ile :p) Swoją droga z drugiej strony wyzywanie sie nie jest odpowiednia metoda rozwiązania sprawy. Okej? Pozdrawiam i zycze rozwiązania pozytywnieszybkiego i zdrowia Wam :)
Z łaski swojej nie odbieraj paczki, wróci do mnie, a ja zrobię przelew zwrotny.
Nie chcę mieć nic wspólnego z takimi dziwnymi ludźmi.