[s6 c5 avant]

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
kenzo76

[s6 c5 avant]

Post autor: kenzo76 »

Panowie wiem ze tu tylko w wiekszosci seria 4 .czy ktos widzial moze ta sztuke na zywca,porosze o ewentualne opinie :?:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11965460
szczurek 80 cabrio
stefannurek

Post autor: stefannurek »

Hejka
Jestem z Lublina i okolo 2 tygodnie temu bylem w tym komisie ogladalem ta s6, ale nie mozna sie bylo przejechac poniewaz byla troche zasypana sniegiem. Sprzedawca powiedzial zeby przyjsc jak sie zrobi cieplej i snieg troche stopnieje ( ale nie mysl sobie ze na tym alcie byla jakas wielka zaspa sniezna - nie, nie troche tylko przysypalo ale faktycznie szkoda tylko bylo ruszac ). Jak chcesz moge dzisiaj podskoczyc i zobaczyc to autko dla ciebie. Powiedz na jakie rzeczy zwracac uwage co cie szczegolnie interesuje a wszystko wypytam i obejrze.
Daj znac chetnie pomoge koledze.
pozdro
Awatar użytkownika
kenzo76

Witam w takim razie dzieki bardzo za dobre checi,a jakie jest twoje ogolne wrazenie jak widziales te autko interesowales sie nia glebiej :?:
jak bys mogl zerknac ogolnie czy to faktycznie taka lalka jak twierdzi sprzedawca zerknij chcociaz czy nie jest jakas pobijana w okolo,szyby czy sa w serri,srodek i jak chodzi motorownia ogolnie czy faktycznie jest taka zadbana,ksiazka serwisowa podobno jest do niej sprzawdz czy orginalna czy swiezo drukowana z roku 2009 made in china :-D,pieczatki w ksiazce i jezeli to bedzie mozliwe to przejedz sie nia ;-) jak bys mogl bede bardzo wdzieczny i jakos sie odwdziecze.
szczurek 80 cabrio
stefannurek

Post autor: stefannurek »

kenzo76,Siema
Sluchaj bylem tam ale powiedzieli mi ze narazie nie moge sie przejechac bo nie ma sprzedawcy ktory ten samochod sprzedaje- dziwne. No nic jutro podjade i zobacze co to za furmanka. Wtedy jak bylem bylo ciemno ale autko wydawalo sie zadbane.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
kenzo76

CZESC DZIEKI BARDZO ZA CHCECI ALE WYDAJE MI SIE ZE NIE MA POTRZEBY GOSC SLE MI VIN JUZ OD TYGODNIA :!: TO WIDOCZNIE NIE ZALEZY MU NA SPRZEDAZY :mrgreen:
POZATYM CHLOPAK Z INNEGO FORUM SPRAWDZIL MI WSTEPNIE I BYLA WALONA PRZODEM MASKA ORAZ BLOTNIK MALOWANE ORAZ ZLE SPASOWNE NA TYLNYM BLOTNIKU CHYBA OD KIEROWCY WIDAC SZPACHLE BRAK RYNIENEK PODOBNO 3 SZYBY TYLKO W ORGINALE SREBNE LISTWY Z TYLU ODSTAJA I SA PORYSOWANE A TAK SAME OD SIEBIE SIE CHYBA NIE PORYSOWALY TYLKO OD NIEUDACZNIKA KTORY SKALDAL TA SZTUKE TAKZE SPRZEDAWCA CZEKA NA JELENIA KTORY NIE MA POJECIA O AUTACH :!: I NIE WIE CO TO NR.VIN ;-)
szczurek 80 cabrio
ODPOWIEDZ