Savo pisze:Pomoge jak moge
1 - recaro pasuje P&P
2 - jesli chcesz i masz troche cierpliwosci to smialo, z tylu sa zgrzewy plastykowe , lutownica i mozna to przelozyc. Ja tak u siebie robilem
3 - przyciski sa do nawigacji , jest widze tez holderek na kubeczki
4 - z tego co pamietam wszystko idzie przelozyc p&p lecz konsola po calosci 1din a 2 dic ma inne rozmieszczenie montazowe na gadzety. takze pozostaje znalezienie ladnej bez dziurek ( tak to pamietam jak robilismy u brata )
Pozdr
Dzieki wielkie, za dwa tygodnie bede z tym dzialal :)
czyli ten panel sterowania do navi mi nie potrzebny. ale mysle ze uzyje tego tunelu tylko panel navi zastapie tym co mam u siebie. dodatkowe miejsca na kubeczki napewno sie przydadza ;)
[ Dodano: 2015-09-02, 14:27 ]
Nowe stołki juz na aucie :banan:
Niestety z Sedana i tylne oparcie nie pasuje :facepalm:
Czarny Grill
Mały gadzet
Wskaznik pokazuje doladowanie ok.1,2 bar wiec auto raczej po sofcie :)
A tu porównanie 18" vs 19" :naughty:
[ Dodano: 2015-09-05, 14:41 ]
bracus pisze:jak u szwajcara robiony to weź do ręki sterownik 90% miało programy w aso więc będzie plomba ale to jest raczej rozczarowanie a nie plus ;) bo jak by nie było programu to za 1200 - 1500 zł dodał byś sobie 50+ KM i różnica w jeździe vs seria jest ogromna

Ładuje 1,2 bar wiec cos siedzi :) z tego co jeszcze dojrzalem to ma caly wydech zrobiony, wklad filtra k&n, dv 2x Dahlback Racing
[ Dodano: 2015-12-05, 19:58 ]
Grubsze mody zostawiam na 2016. Zrobione rzeczy ktore mnie denerwowaly (kosmetyka):
- PDC tył i przód działa w końcu jak należy
- wymiana uszkodzonego silniczka przednich wycieraczek, przy okazji pióra Valeo Silencio Xtrim
- wymiana przyrdzewialego ramienia tylnej wycieraczki, przy okazji pióro Bosch Aero Twin
- wymiana utlenionych trójkątów szyb drzwi tylnych
- dalej nie wpasowalem tylnego oparcia Recaro z sedana więc tymczasowo wjechało oparcie z avanta w kremowej skórze pasujące kolorem do przodu Recaro
eSa dostala tez nowe kola i jest gotowa na zime :
Borbet 18" 8J ET35 Czarne dekielki oooo czekają już na montaż :)
W okresie świątecznym mam dłuższy urlop to napewno zamontuje jeszcze 2Din i przełoże kremową skóre z boczkow które dostalem z Recaro do swoich boczków