aw69 pisze:a to juz w PL niema komu wystroić RS4 ?
No wlasnie zaczynam w to watpic. Soft z polskiego mtm do bani, soft z VTG do bani, teraz mam soft Poniedzialka ktory chyba rowniez do niczego sie nie nadaje.
I jak mam eksperymentowac za kolejne 2 czy 3 tysiace zl to chyba wole dac 500 czy 600 funtow komus kto zrobil juz z 50 RS4 B5.
Sql a co byś chciał od tego swojego pojazdu ? :)
albo jakie kreski Cię interesują bo jak wszystko jest do bani to może Twoj furak jest do bani i tam trzeba szukać problemu ? co jest niby nie tak z samochodem po tych remapach ?
co do Rogala zrobił XXX diesli ale parę turbo benzyn też zrobił
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Możesz jechać do Rogala, który przecież bardzo fajnie ogarnął projekt aw69, czy też cantony. Cantonę Rogal robił razem z CompSportami więc do nich też przecież możesz uderzyć, bo naprawdę świetnie ogarniają. Masz oddział w Bielsku, Krakowie i Łodzi. Wszędzie będziesz miał softa od Patryka. W sumie nie wiem po co miałbys jechać gdzieś za granico robić. Wyniki super, ale jak znajomy miał program w dieslu na 185 KM, to na hamowni w UK wyszło mu ponad 200 koni. ;D
Zapomniałeś dodać jeszcze S4 Bola S4 ze Szczecina S4 użytkownika BKMM i jeszcze na stronie MR Motors jest S4 470KM i 600NM ( nie wiem czy jest tu opisana choć patrząć po fotkach na stronie MR to może być ta sama ze Szczecina ) więc jeszcze parę się nazbierało
Sql - może problem leży w aucie
nawet za granica soft nie bedzie dzialal jak auto będzie kulało.
Znajomy 2 lata temu pojechal do MTM w UK (bo tam przebywał) stroili mu auto i caly czas sie nie udawało,
MTMN zasugerowało wgląd do silnika - okazało się iż głowice były popękane i nie dało sie wystroic auta.
No nie wiem, teraz np po Poniedzialku mam te skaczace obroty. Walki zmienione, dziur zadnych nigdzie nie ma, bledow z przepustnicy nie ma i nikt juz nie ma pojecia co to moze byc wiec chyba zostaje soft bo to ostatnie co sie zmienilo zanim zaczal tak skakac...
Maciek auto mialo inne kolektory i bylo pod nie strojone . Wiesz ze wrocilismy do seryjnych i co sie dzialo na hamowni . Musisz miec korekte ktora albo my zrobimy albo jedz do Andrzeja bo miales juz placone za soft. Jak pojedziesz do np Mrc gwarantuje ci ze zaczna wydziwiac itd i zaplacisz duzo wiecej niz myslisz. Jak bedziesz nastepnym razem wgram ci serie albo podjedz do Pawla a ja mu wysle i ci wgra zobaczymy czy obroty sie wyrownaja.
bracus owszem ale u Macka troche za bardzo bo 720-760-800-820-720 to troche duzo ...... tak jakby lewe zasysal ale sprawdzalem glowic i jest szczelnie ..... chyba ze przy turbo oring nie trzyma
u mnie od samego zakupu 720 - 760 na k03 i na k04 tylko rano na zimnym jak jest minusowa temperatura lubi poszalec czasami i błędy od rezystancji sondy wyskakuja - ale nie chce ich usuwać programowo bo wole jeździć z kontrolką check engine i (mocno falującymi obrotami 600-800) niż płakać ze tłoki spłynęły - jest już przygotowany dla mnie remap u chłopaków z poprawionym rozruchem zeby tak nie zalewało - ale jakoś nie ma czasu (i ochoty) zeby podjechać i go przetestować
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
u mnie od samego zakupu 720 - 760 na k03 i na k04 tylko rano na zimnym jak jest minusowa temperatura lubi poszalec czasami i błędy od rezystancji sondy wyskakuja - ale nie chce ich usuwać programowo bo wole jeździć z kontrolką check engine i (mocno falującymi obrotami 600-800) niż płakać ze tłoki spłynęły - jest już przygotowany dla mnie remap u chłopaków z poprawionym rozruchem zeby tak nie zalewało - ale jakoś nie ma czasu (i ochoty) zeby podjechać i go przetestować
WTF ?!?!?! Bracus weź nie pisz takich rzeczy bo wieje grozą :) Od początku na K04 jeździsz tak wystrojonym autem ?