żebyś tylko nie zrobił jak lata temu pan doktor M. kupił pierwsze w RZ M3E46 w salonie - szalał w drodze powrotnej z Krakowa ujechał około 80 kilometrów - wyprzedzał co się dało i gdzie się dało - i wjechał w kolumnie przed Kamaza ledwie wyhamował...Kamaz nie wyhamował - dlatego do dziś mówi się że w RZ pierwsze M3E46 miał inny pan doktor C. - bo do RZ dojechał
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Sid takimi gaśnicami nic nie zrobisz rownie dobrze możesz nic nie wozić. Troszeczkę widziałem zapalonych silnikow szczerze powiem przy takiej mocy tylko system pianowy, tutaj 2-3 sekundy i masz taki przeplyw paliwa jakbyś wiadro wysłał
Uczestniczyłem ostatnio w akcji gaszenia Renault Megane... jeśli niedoswiadczony kierowca otworzy maskę na oścież i zacznie psiukac kilogramową gasnica to może okazać się za mało jeśli płomienie objęły cała komorę. Wtedy dopiero 6 kilogramowa poradzi sobie.
SID pisze:czy do budy B5 wejdzie felga 21" ?
bo szkoda by tego nie założyć
420mm RS6 C7 vs 380mm RS5
na tygodniu przymiarki i wreszcie montaż na skorupie ObrazekObrazek
Sid nie zycze Ci xebys musial ja gasic . nielatwa sprawa w b5 . lepiej nie ociagaj sie z zakupem systemu bo gasnica nic nie zdzialasz pod maska . mi sie udalo tylko dzieki temu ze mialem pozar blisko firmy gasnica nic nie dala dopiero waz 75 pod hydrant i zapanowal spokoj . a paliwa jeszcze nie zdazylo zlapac bo bylo by gorzej
jak 3 lata temu mi się zapaliła to sprawna nawet najmniejsza gaśnica załatwiła by sprawę
a ta kto straciłem cenne 2 minuty
system będzie ale na razie czuję się bezpieczniej z tymi dwoma bo coś już będę mógł zadziałać