S4 By Jachyr
Ok jutro podpinam kompa i zobaczymy. Dzieki za info.
[ Dodano: 2016-07-11, 21:19 ]
Komp pokazał przepływke. Nowa juz jedzie od Kolegi MAdmax i mam nadzieje ze bedzie ok. Dzis odłaczylem kostke od tej ktora jest obecnie i nie ma roznicy. Czekamy
[ Dodano: 2016-07-11, 21:19 ]
Komp pokazał przepływke. Nowa juz jedzie od Kolegi MAdmax i mam nadzieje ze bedzie ok. Dzis odłaczylem kostke od tej ktora jest obecnie i nie ma roznicy. Czekamy
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Nic ostatnio nie pisalem ale z racji narodzin Córy brak czasu
Zrobilem w koncu pozadnie dokladke od Cupry z polecenia Papola u magikow od hydro i wyszlo fajnie:

A dzis odwiedzil mnie kolega Sławek ktory nie bawem bedzie koksic swoja Ese:

Zrobilem w koncu pozadnie dokladke od Cupry z polecenia Papola u magikow od hydro i wyszlo fajnie:

A dzis odwiedzil mnie kolega Sławek ktory nie bawem bedzie koksic swoja Ese:

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Firma to AR Water Design ze Strzegomia. Fajne podejscie do tematu i profi robota.grzopi pisze:Wygląda to pięknie tylko trzeba uważać przy zakladaniu na auto i później rzeźby nie zachaczyc nigdzie bo klar pięknie na tym strzela miałem dwie w hydro i dwie strzeliły ;) przy zakladaniu uważaj na naprężenia chyba że dopasowales ja juz wcześniej do auta :) pzdr
PS. No i gratulacje dla TATY :)
Wiem jak to jest z przychaczaniem bo ona juz od dlugiego czasu na aucie byla dopasowana tylko mialem to oklejone folia ale 2 przychaczenia i foli nie bylo. Podnioslem auto troche i jest zdecydowanie lepeij. Dokladka juz na aucie ale nie mialem czasu zrobic foto pozniej cos dodam.
Ps. Dzieki

Szukałem szukałem i znalazłem, co do Fisa jak się prezentuje sam widziałeś tu masz linka http://www.aceef.pl
Co do koksowania jak najbardziej graty się powoli zbiera łatwo nie jest ale jednak, non stop do przodu
Co do koksowania jak najbardziej graty się powoli zbiera łatwo nie jest ale jednak, non stop do przodu

Ze Strzegomia, nie wierzę. 15 km ode mnieJachyr pisze:Firma to AR Water Design ze Strzegomia. Fajne podejscie do tematu i profi robota.grzopi pisze:Wygląda to pięknie tylko trzeba uważać przy zakladaniu na auto i później rzeźby nie zachaczyc nigdzie bo klar pięknie na tym strzela miałem dwie w hydro i dwie strzeliły ;) przy zakladaniu uważaj na naprężenia chyba że dopasowales ja juz wcześniej do auta :) pzdr
PS. No i gratulacje dla TATY :)
Wiem jak to jest z przychaczaniem bo ona juz od dlugiego czasu na aucie byla dopasowana tylko mialem to oklejone folia ale 2 przychaczenia i foli nie bylo. Podnioslem auto troche i jest zdecydowanie lepeij. Dokladka juz na aucie ale nie mialem czasu zrobic foto pozniej cos dodam.
Ps. Dzieki

No widzisz Bartosz, ale niestety osobiscie nie bylem tak bym dzwonił
p.s wiem ze sie powtarzam ale czekamy na Ciebie...
[ Dodano: 2016-09-08, 11:40 ]
Miałem wczoraj chwile i cos tam nagrałem. Totalnie bez spiny na pokladzie 2 spore osoby +/- 180-200KG do tego prawie cały zbiornik wiec miała co ciagnac... Jak znajde kolejna chwile i kawalek wolnego terenu to nagram cos konkretniejszego bo wczoraj mimo godziny i tak byl ruch co widac pod koniec musialem wyprzedzac... P.s Dla służb mundurowych krecone na podnosniku...;)
https://www.youtube.com/watch?v=2LemQiTMmyA

[ Dodano: 2016-09-08, 11:40 ]
Miałem wczoraj chwile i cos tam nagrałem. Totalnie bez spiny na pokladzie 2 spore osoby +/- 180-200KG do tego prawie cały zbiornik wiec miała co ciagnac... Jak znajde kolejna chwile i kawalek wolnego terenu to nagram cos konkretniejszego bo wczoraj mimo godziny i tak byl ruch co widac pod koniec musialem wyprzedzac... P.s Dla służb mundurowych krecone na podnosniku...;)
https://www.youtube.com/watch?v=2LemQiTMmyA
Uchwyt do GoPro na kierownice rowera i przykrecilem normalnie do kierownicy. Jak bede mial chwile to polece na bane cos nakrecic.
[ Dodano: 2016-09-14, 21:05 ]
Dlugo sie zastanawialem i myslalem czy to zrobić czy nie podleci pod ,,Agro" ale dzis mialem chwile i poszło... Z racji ze mam zarowki w kierunkach takie:

To chcialem to lekko podkreslić i zobilem coś takiego...:

Efekt koncowy wyszedl chyba calkiem ok?

Sorry za jakosc zdjec ale robione kalkulatorem... P.s trytytki jeszcze sa... Do czasu wyjazdu do Pl, spawanie juz umowione.
[ Dodano: 2016-09-29, 06:36 ]
Wpadly ramiona wycieraczek od Passerati:

Jak pisalem musze jeszcze zmienic wycieraczki gdyz te maja wysokie mocowania. Po zmianie schowaja sie calkowicie. Ze srodka zmiana na duzy +
[ Dodano: 2016-09-14, 21:05 ]
Dlugo sie zastanawialem i myslalem czy to zrobić czy nie podleci pod ,,Agro" ale dzis mialem chwile i poszło... Z racji ze mam zarowki w kierunkach takie:

To chcialem to lekko podkreslić i zobilem coś takiego...:

Efekt koncowy wyszedl chyba calkiem ok?

Sorry za jakosc zdjec ale robione kalkulatorem... P.s trytytki jeszcze sa... Do czasu wyjazdu do Pl, spawanie juz umowione.
[ Dodano: 2016-09-29, 06:36 ]
Wpadly ramiona wycieraczek od Passerati:

Jak pisalem musze jeszcze zmienic wycieraczki gdyz te maja wysokie mocowania. Po zmianie schowaja sie calkowicie. Ze srodka zmiana na duzy +
-