S4 By Jachyr

Moderatorzy: buba, Mod-Team

mik-17

Post autor: mik-17 »

odłącz przepływkę na zapalonym silniku , jak nic się nie zmieni to jest padnięta
daniel.c

Post autor: daniel.c »

Miałem u siebie podobnie. Zapalone ABS+ESP. Komp wypluł błąd przepływki 16486. Wymieniłem przepływkę na nową i wszystko wróciło do normy.
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Ok jutro podpinam kompa i zobaczymy. Dzieki za info.

[ Dodano: 2016-07-11, 21:19 ]
Komp pokazał przepływke. Nowa juz jedzie od Kolegi MAdmax i mam nadzieje ze bedzie ok. Dzis odłaczylem kostke od tej ktora jest obecnie i nie ma roznicy. Czekamy
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
MaDmAx

Post autor: MaDmAx »

leżała wolna z poprzedniego setupu to co miałem nie poratować ;-)
Awatar użytkownika
Jachyr

Nic ostatnio nie pisalem ale z racji narodzin Córy brak czasu :-)

Zrobilem w koncu pozadnie dokladke od Cupry z polecenia Papola u magikow od hydro i wyszlo fajnie:

Obrazek

Obrazek

A dzis odwiedzil mnie kolega Sławek ktory nie bawem bedzie koksic swoja Ese:

Obrazek

Obrazek
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
nitro20

Post autor: nitro20 »

Bardzo ładnie się prezentują, dokładka wyszła jak prawdziwy carbon.

Skąd Ci magicy i ile taka przyjemność, może być prv 😉.
razk

Post autor: razk »

Dokladnie, jak mozesz daj namiar na chlopakow bo wyszla naprawde fajnie a tez chce w carbon zrobic
Awatar użytkownika
grzopi

Post autor: grzopi »

Wygląda to pięknie tylko trzeba uważać przy zakladaniu na auto i później rzeźby nie zachaczyc nigdzie bo klar pięknie na tym strzela miałem dwie w hydro i dwie strzeliły ;) przy zakladaniu uważaj na naprężenia chyba że dopasowales ja juz wcześniej do auta :) pzdr
PS. No i gratulacje dla TATY :)
Awatar użytkownika
Jachyr

grzopi pisze:Wygląda to pięknie tylko trzeba uważać przy zakladaniu na auto i później rzeźby nie zachaczyc nigdzie bo klar pięknie na tym strzela miałem dwie w hydro i dwie strzeliły ;) przy zakladaniu uważaj na naprężenia chyba że dopasowales ja juz wcześniej do auta :) pzdr
Firma to AR Water Design ze Strzegomia. Fajne podejscie do tematu i profi robota.

Wiem jak to jest z przychaczaniem bo ona juz od dlugiego czasu na aucie byla dopasowana tylko mialem to oklejone folia ale 2 przychaczenia i foli nie bylo. Podnioslem auto troche i jest zdecydowanie lepeij. Dokladka juz na aucie ale nie mialem czasu zrobic foto pozniej cos dodam.

Ps. Dzieki :-)
Awatar użytkownika
biaggi49

Post autor: biaggi49 »

Szukałem szukałem i znalazłem, co do Fisa jak się prezentuje sam widziałeś tu masz linka http://www.aceef.pl
Co do koksowania jak najbardziej graty się powoli zbiera łatwo nie jest ale jednak, non stop do przodu :-D
bartek75

Post autor: bartek75 »

Jachyr pisze:
grzopi pisze:Wygląda to pięknie tylko trzeba uważać przy zakladaniu na auto i później rzeźby nie zachaczyc nigdzie bo klar pięknie na tym strzela miałem dwie w hydro i dwie strzeliły ;) przy zakladaniu uważaj na naprężenia chyba że dopasowales ja juz wcześniej do auta :) pzdr
Firma to AR Water Design ze Strzegomia. Fajne podejscie do tematu i profi robota.

Wiem jak to jest z przychaczaniem bo ona juz od dlugiego czasu na aucie byla dopasowana tylko mialem to oklejone folia ale 2 przychaczenia i foli nie bylo. Podnioslem auto troche i jest zdecydowanie lepeij. Dokladka juz na aucie ale nie mialem czasu zrobic foto pozniej cos dodam.

Ps. Dzieki :-)
Ze Strzegomia, nie wierzę. 15 km ode mnie :-)
Awatar użytkownika
Jachyr

No widzisz Bartosz, ale niestety osobiscie nie bylem tak bym dzwonił :-) p.s wiem ze sie powtarzam ale czekamy na Ciebie... :-)

[ Dodano: 2016-09-08, 11:40 ]
Miałem wczoraj chwile i cos tam nagrałem. Totalnie bez spiny na pokladzie 2 spore osoby +/- 180-200KG do tego prawie cały zbiornik wiec miała co ciagnac... Jak znajde kolejna chwile i kawalek wolnego terenu to nagram cos konkretniejszego bo wczoraj mimo godziny i tak byl ruch co widac pod koniec musialem wyprzedzac... P.s Dla służb mundurowych krecone na podnosniku...;)

https://www.youtube.com/watch?v=2LemQiTMmyA
Fiko
Kontakt:

Post autor: Fiko »

Sympatycznie sie zbiera. Jak zamocowales kamere?
Vorsprung durch technik
Awatar użytkownika
Jachyr

Uchwyt do GoPro na kierownice rowera i przykrecilem normalnie do kierownicy. Jak bede mial chwile to polece na bane cos nakrecic.

[ Dodano: 2016-09-14, 21:05 ]
Dlugo sie zastanawialem i myslalem czy to zrobić czy nie podleci pod ,,Agro" ale dzis mialem chwile i poszło... Z racji ze mam zarowki w kierunkach takie:

Obrazek

To chcialem to lekko podkreslić i zobilem coś takiego...:

Obrazek

Efekt koncowy wyszedl chyba calkiem ok?

Obrazek

Obrazek

Sorry za jakosc zdjec ale robione kalkulatorem... P.s trytytki jeszcze sa... Do czasu wyjazdu do Pl, spawanie juz umowione.

[ Dodano: 2016-09-29, 06:36 ]
Wpadly ramiona wycieraczek od Passerati:

Obrazek

Obrazek

Jak pisalem musze jeszcze zmienic wycieraczki gdyz te maja wysokie mocowania. Po zmianie schowaja sie calkowicie. Ze srodka zmiana na duzy +
pablo15005

Post autor: pablo15005 »

Calkiem inny look auta z tymi ramionami :mrgreen:
ODPOWIEDZ