Kolektory wydechowe -
Kup mi oddam Ci kasę jak będę miałPapol pisze:Panowie dla tych co rezygnuja z projektu bo nie ma wagnerow
http://m.ebay.co.uk/itm/Wagner-Tuning-A ... iid%253A17
Zabierac puki sa

Chłopaki tak jak pisałem - Pierwsza wersja którą miałem mimo ,że było mniej spawów to pękł tylko 1 kolektor w 1 miejscu! Stało się tak z stronom pasażera. Było to w miejscu łączenia żeliwa z stalą. Następną wersje którą testowałem ( v3 )popękała jak widzieliście na fotkach na OBU KOLEKTORACH w kilku miejscach więc dodatkowe wzmocnienia które miały pomóc w trwałości kolektorów tylko sprawe pogorszyły
Jako wskazówkę mogę napisać ,że przez pierwsze parę miesięcy było ok a potem dość szybko zaczeły się cyrki typu: zapach spalin w aucie, pierdzenie na zimnym,mniejszy boost itd... Myślę ,że łączenie 2 różnych materiałów w tym miejscu się nie sprawdzi i to pewnie tu jest problem...
[ Dodano: 2016-08-06, 14:55 ]

Niestety obie turbiny dostały kawałkami kolektorow... 😬

[ Dodano: 2016-08-06, 14:55 ]

Niestety obie turbiny dostały kawałkami kolektorow... 😬
Dla Sportmile też robicie tak ?VinCe pisze:jak ktoś jest zainteresowany kolektorami spawanymi to mozemy wykonać. Cena około 2800 za komplet. Wyszło już kilka kompletów przez pare lat i żaden nie wrócił na reklamacje. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę dzwonić 504 020 182 - Sporttig :)
To pewnie Waszego wykonania ?

-